Σύγκρουση πλοίων με νεκρό λόγω... γνωστής ηθοποιού!

20:55 22/10/2011 - Πηγή: 24wro
Αιτία να συγκρουστούν δύο πλοία και να χάσει την ζωή του ένας άνθρωπος... έγινε η Halle Berry: βλέπετε, ο καπετάνιος και ο βοηθός του είχαν πιάσει «ψιλή κουβέντα» για την ηθοποιό και... ξεχάστηκαν!
Το δυστύχημα έγινε τον περασμένο Μάρτιο στη Γαλλία, μεταξύ ενός καταμαράν και ενός ψαράδικου, όμως, άπλετο φως στα αίτια έπεσε πριν από λίγες μέρες.
Έδιναν και έπαιρναν, που λέτε, τα σχόλια για την «Catwoman» μεταξύ του πληρώματος του καταμαράν και ουδείς είχε τον
νου του στη θάλασσα. Μόνο τα κάλλη της Halle απασχολούσαν τον καπετάνιο και τι γινόταν έξω... ούτε από το μυαλό δεν του πέρασε!
Τελευταία στιγμή είδαν το ψαράδικο στο ραντάρ οι άνθρωποι, όμως, ήταν αργά για να αποφευχθούν τα χειρότερα: το ψαράδικο άνοιξε στα δύο, τρεις επιβαίνοντες βρέθηκαν στο νερό και ο 42χρονος καπετάνιος έχασε την ζωή του!
Αρχικά, η έρευνα απέδωσε το δυστύχημα στην ομίχλη που είχε σκεπάσει την περιοχή, όμως, η αλήθεια δεν άργησε να αποκαλυφθεί χάρη στην απομαγνητοφώνηση των συνομιλιών: οι καμπύλες και το μπούστο της «Catwoman» έφταιγαν!
«Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ.... Την σκεφτόμουν να πηδάει από εδώ και από εκεί με αυτή τη σέξι στολή», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων ο καπετάνιος του καταμαράν -που απαλλάχθηκε των καθηκόντων του, όπως και ο βοηθός του- λίγα λεπτά πριν την πρόσκρουση.
Τουλάχιστον τώρα θα ασχολείται με την Halle Berry και τα μπούτια της χωρίς να κινδυνεύει κανείς!



Keywords
Τυχαία Θέματα