Συμμετοχή της Εθνικής μπάσκετ μας,στους Ολυμπιακούς

15:01 20/9/2011 - Πηγή: 24wro
Ευχαριστημένος παρουσιάστηκε ο Νικ Καλάθης...
μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ. Η «επίσημη αγαπημένη» εξασφάλισε τη συμμετοχής της στο προολυμπιακό τουρνουά και ο γκαρντ του Παναθηναϊκού επεσήμανε ότι η συμμετοχή στους
Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αποτελεί ένα όνειρο για τον ίδιο.

«Μπήκαμε στο ματς με σωστή σκέψη, είχαμε κατασκοπεύσει καλά τους αντιπάλους και είχαμε πολλή ευστοχία στην αρχή του ματς. Η άμυνά μας βοήθησε πολύ να βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Πιστεύω πως το θέλαμε περισσότερο από τον αντίπαλο. Ήταν σαν τελικός για μας. Θέλαμε πολύ να πάρουμε την πρόκριση για το προολυμπιακό τουρνουά. Είναι όνειρο η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε ο Καλάθης, ο οποίος σημείωσε νταμπλ-νταμπλ κόντρα στη Σερβία, με δέκα πόντους και δέκα ασίστ και πρόσθεσε:

«Κάναμε πολύ δρόμο για να φτάσουμε εδώ. Είχαμε πολλά νέα παιδιά, αρκετοί βετεράνοι δεν ήρθαν στην ομάδα, αλλά από την αρχή ήμασταν ενωμένοι. Είχαμε νέο προπονητή, με διαφορετική φιλοσοφία, που δίνει έμφαση στην άμυνα και αποδείξαμε πως είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες σε αυτόν τον τομέα. Οι βετεράνοι μάς βοήθησαν πολύ και τα καταφέραμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα