Συμβουλές ομορφιάς για καλύτερα Χριστούγεννα

21:52 27/12/2011 - Πηγή: 24wro
Η περίοδος των εορτών μπορεί να ταλαιπωρήσει το πρόσωπο και το σώμα σας...
Ανανεωθείτε μέσα σε λίγα λεπτά με τις συμβουλές μας!

Πρόβλημα: Κόκκινα, πρησμένα, κουρασμένα μάτια

Λύση: Ξαπλώστε και τοποθετήστε κρύα βαμβάκια ή μία από τις ειδικές μάσκες με τζελ (σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης) για δέκα λεπτά. Φρεσκάρετε το βλέμμα σας με τεχνητά δάκρυα, αλλά αποφύγετε τις σταγόνες που υποστηρίζουν ότι διώχνουν την κοκκινίλα -ανακουφίζουν για λίγο και μετά κάνουν τα μάτια ακόμη πιο κόκκινα.

Πρόβλημα: Πρησμένο πρόσωπο

Λύση: Επειδή το πρήξιμο είναι
συνήθως αποτέλεσμα των αλατισμένων φαγητών που σερβίρονται στις γιορτές, καταναλώστε πολύ νερό ή άλλα υγρά χωρίς καφεΐνη, όπως αφέψημα μέντας. Το βράδυ κοιμηθείτε σε δύο ή τρία μαξιλάρια, που δεν θα αφήσουν τα υγρά να «λιμνάσουν» στο πρόσωπό σας.

Πρόβλημα: Κόκκινο πρόσωπο

Λύση: Συνηθισμένο πρόβλημα όταν βρίσκεστε πάνω από έναν φούρνο. Για να προλάβετε το πρόβλημα, γεμίστε ένα μπολ με πλήρες γάλα και παγάκια, βουτήξτε μια πετσέτα στο μείγμα και ταμπονάρετε το πρόσωπο. Κατόπιν, αφού στεγνώσετε το πρόσωπο, απλώστε λίγη πούδρα σε κίτρινη απόχρωση -εξουδετερώνει την κοκκινίλα.

Πρόβλημα: Κουρασμένα πόδια

Λύση: Κάντε ποδόλουτρα, εναλλάσσοντας κρύο με ζεστό νερό: μουλιάστε τα πόδια σας σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό όπου έχετε ρίξει αλάτι και αφήστε τα για 10 λεπτά. Κατόπιν βάλτε τα σε μια λεκάνη με κρύο νερό για άλλα 10 δεπτά. Επαναλάβετε. Πριν κοιμηθείτε κάντε μασάζ στα πόδια με μια κρέμα με μέντα για να τονώσετε την κυκλοφορία.

fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα