Συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα ο Λέτο

13:59 23/2/2012 - Πηγή: 24wro
Για ακόμα μια μέρα ο Σεμπάστιαν Λέτο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης...
στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Μπορεί ο Αργεντινός να δηλώσει σίγουρος για την άμεση επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους όμως ακόμα δεν έχει καταφέρει να γυρίσει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ωστόσο δηλώνεται η αισιοδοξία πως τελικά ο «Σέμπα» θα καταφέρει να προπονηθεί τις επόμενες μέρες και θα τεθεί στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα
για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός όμως από τον Λέτο, ατομικά για άλλη μια μέρα προπόνηση και ο Γκέρκγελι Ρούντολφ. Από κει και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, μεταξύ των οποίων και οι Κουίνσι και Μπουμσόνγκ, οι οποίο αναμένεται να επιστρέψουν στη διάθεση του Φερέιρα για τα συνεχόμενα ντέρμπι.
Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε 3 γκρουπ και επιδόθηκαν σε δίτερμα με έμφαση στην τακτική και στο πρέσινγκ. Ακολούθως έπαιξαν δίτερμα και εκτέλεσαν ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων εναλλάξ.
Να σημειωθεί πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα γνωστοποίησε στους ποδοσφαιριστές του πως την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν αφού θα τους δώσει ρεπό.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα