Συνεχίζει να αμφισβητεί την επιλογή Παπαδήμου ο Κακλαμάνης

22:21 15/11/2011 - Πηγή: 24wro
Καλεσμένος, χθες βράδυ, στην εκπομπή του Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη, ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης...

«Στην πρώτη του ομιλία στη Βουλή ήταν σαν να άκουγα τον Γιώργο Παπανδρέου», ξεκίνησε ο Κακλαμάνης και συμπλήρωσε «αν το προσέξατε δεν είπε κουβέντα για το εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου, αντίθετα είπε θα εργάζομαι όσο θα έχω την εμπιστοσύνη της Βουλής».

Παράλληλα, ο Κακλαμάνης
αναφέρθηκε στο άρθρο του Λ. Παπαδήμου, στις 23/10/201 στο «Βήμα της Κυριακής», τρεις μόλις ημέρες πριν την συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου για το «κούρεμα», στο οποίο άρθρο υποστήριζε τα αντίθετα από αυτά που συμφωνηθήκαν, καθώς ήταν υπέρ του κουρέματος 20% και σε καμία περίπτωση 50%.

«Πως θα υπηρετήσει ο κ. Παπαδήμος μια πολιτική που δεν πιστεύει;», αναρωτήθηκε ο Κακλαμάνης και πρόσθεσε ότι οι Ευρωπαίοι από τον Παπαδήμο πρέπει να ζητούν υπογραφή και όχι από τον Αντώνη Σαμαρά.

Τέλος, επεσήμανε ότι ως «αρχιτέκτονας» της ένταξης της Ελλάδας στο ευρώ ο κ. Παπαδήμος, θα πρέπει ήδη να θεωρείται αναξιόπιστος στην Ευρώπη αν ισχύουν οι δηλώσεις Σαρκοζί περί πλαστών στοιχείων ένταξης ή σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να απαιτήσει από τον Γάλλο πρόεδρο να ανακαλέσει. συνέχισε (μετά τις πρόσφατες αναρτήσεις του σε facebook και twitter) την επιφυλακτική στάση του απέναντι στο πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, τον οποίο τα γνωστά-άγνωστα «κέντρα» παρουσιάζουν ως Μεσσία.


Keywords
Τυχαία Θέματα