Συνεχίζονται οι διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

10:01 21/3/2012 - Πηγή: 24wro
Παρά τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή δεν αναμένεται να πάνε...
«πίσω» οι διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον ώστε να βοηθήσουν τον σύλλογο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την ομάδα, δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αποσυρθούν και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να τρέξουν οι όποιες εξελίξεις.

Αρχικά, από την πλευρά του ο Ανδρέας Βγενόπουλος
έχει ζητήσει να μην χρησιμοποιηθούν τα χρήματά του, εφόσον δεν δώσει εντολή ο ίδιος, ενώ ο Αδαμάντιος Πολέμης ξεκαθάρισε πως τα δικά του χρήματα θα πάνε αποκλειστικά και μόνο γα ανάγκες της ομάδας και όχι για αποζημιώσεις στο ΟΑΚΑ, μετά τα τραγικά γεγονότα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Κατά τα άλλα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η σύγκλιση νέου Διοικητικού Συμβουλίου, με πιθανότερη ημέρα διεξαγωγής του να είναι η ερχόμενη Παρασκευή, στις 23 Μαρτίου. Φυσικά και πρώτο θέμα συζήτησης θα είναι όλα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής και το πώς θα πράξει ο σύλλογος στην συνέχεια.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να θεωρείται δεδομένο πως δεν θα γλιτώσει μια βαρύτατη ποινή, με βάση και τονέο νομοσχέδιο, ωστόσο οι «πράσινοι» καλούνται να συντάξουν την υπερασπιστική τους γραμμή ώστε να γλιτώσουν με όσο τον δυνατό μικρότερα ποινή από την Πειθαρχική Επιτροπή.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για να βοηθήσουν τον σύλλογο και αυτό του Γιάννη Αλαφούζου. Ο Έλληνας επιχειρηματίας μιλώντας στην εφημερίδα «Goal», μεταξύ άλλων, δήλωσε πως: «Το πρώτο στάδιο είναι η συσπείρωση όλων των οπαδών της ομάδας. Το να αποδείξουμε όλοι μας ότι δεν θα ανεχθούμε ξανά βία!»

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα