Τα χαμηλά ποσοστά διώχνουν το Χρυσοχοϊδη από την Β’ Αθηνών

14:33 3/1/2012 - Πηγή: 24wro
Σενάρια επιστροφής Χρυσοχοΐδη στο ψηφοδέλτιο της Ημαθίας...
Νέες ινγκόγκνιτο επισκέψεις στην Ημαθία έκανε τις μέρες των γιορτών της Πρωτοχρονιάς ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σύμφωνα καλά διασταυρωμένες πηγές μας.Μόνο που αυτή τη φορά, οι πληροφορίες φέρνουν και τον έτερο ‘δελφίνο’ της αρχηγίας του ΠαΣοΚ, τον Ανδρέα Λοβέρδο, να επισκέπτεται κι αυτός την Ημαθία για το ίδιο διήμερο (όπως το συνηθίζει άλλωστε, αφού η γυναίκα του κατάγεται από την
Ημαθία).
Οι πληροφορίες μας πάντως για τον κ. Χρυσοχοΐδη μιλούν για επισκέψεις του Ημαθιώτη υπουργού και συναντήσεις του με παλιά του στελέχη σε αρκετές γωνιές του νομού.
Άλλοι κάνουν λόγο για στενές επαφές ενόψει εκλογών διαδοχής στο ΠαΣοΚ, κάποιοι άλλοι όμως, πιο ευφάνταστοι ή πιο πονηροί, βλέποντας τη συχνότητα και την πυκνότητα των επισκέψεων, μιλούν πλέον ανοιχτά για το ενδεχόμενο της επιστροφής του υπουργού στο ψηφοδέλτιο της Ημαθίας, δεδομένου ότι τα πράγματα έχουν… ‘σφίξει’ για το ΠαΣοΚ στις τελευταίες -κρυφές- δημοσκοπήσεις, που το εμφανίζουν στη β΄ Αθηνών ως τρίτο κόμμα!
Τα δεδομένα αυτά φυσικά δεν μπορεί να μην ληφθούν υπόψη από τους ενδιαφερομένους της μεγαλύτερης εκλογικής περιφέρειας της χώρας, όλα παλιά κομματικά στελέχη. Χαμηλό ποσοστό του ΠαΣοΚ, εφάμιλλο των δημοσκοπήσεων, στη β΄ Αθηνών, σημαίνει ότι θα λάβει ίσως και μόλις 5 έδρες (το 2009 εξέλεξε 20)! Το γεγονός αυτό σήμανε τον κώδωνα του κινδύνου για αρκετά ‘πράσινα’ στελέχη, που διαβλέπουν ότι τα πράγματα είναι… σκούρα. (Σειρά εκλογής: Λοβέρδος, Χρυσοχοΐδης, Κατσέλη Λούκα, Κακλαμάνης, Δαμανάκη, Ανδρουλάκης, Ξενογιαννακοπούλου, Ευθυμίου, Παπανδρέου Βάσω, Χυτήρης, Κουτρουμάνης, Παπαϊωάννου, Γείτονας, Νταλάρα, Χαραλαμπόπουλος, Πρωτόπαπας…)
Συνεπώς, δεν είναι διόλου περίεργο κάποιοι από τους παραπάνω να επιλέξουν άλλες εκλογικές περιφέρειες να πολιτευτούν, επιστρέφοντας στον φυσικό γεωγραφικό τους χώρο…
parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα