Τα καλύτερα tips για να ξυπνάτε πιο όμορφες από ποτέ

05:01 14/12/2011 - Πηγή: 24wro

Πριν πάτε για ύπνο, δοκιμάστε μία -ή και...περισσότερες- από αυτές τις απλές συμβουλές. Θα ξυπνήσετε ανανεωμένη, αναζωογονημένη και, ναι, ακόμα πιο όμορφη.

Πλέξτε τα βρεγμένα μαλλιά σε κοτσίδα, για υπέροχες μπούκλες. Αυτό το κόλπο υπάρχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Πραγματικά δουλεύει!

Δοκιμάστε μια θεραπεία νυκτός. Χρησιμοποιήστε τα Frownies Facial Patches ($20 το κουτί, στα frownies.com) για να μειώσετε τις κινήσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου. Λιγότερες κινήσεις, λιγότερες ρυτίδες.
Ενυδατώστε παντού. Τους αγκώνες σας, τα γόνατά σας, τα δάκτυλα
των ποδιών σας..

Ξαπλώστε ανάσκελα. Για να μην σηκώνεστε πια με πρησμένα μάτια, χρησιμοποιήστε ακόμη ένα μαξιλάρι και προσπαθήστε να ξαπλώνετε ανάσκελα.

Χρησιμοποιήστε αιθέρια έλαια για το πρόσωπο. «Όταν ξυπνήσετε, θα μοιάζετε σαν να έχετε κάνει κάνει καθαρισμό προσώπου», λέει η make-up artist της Chanel, Rachel Goodwin. Μια καλή επιλογή είναι το Face Treatment Oil της Clarins.

Bάλτε primer στα προβληματικά σημεία. Ναι, το βράδυ! «Το primer βοηθάει στο να φύγουν τα σπυράκια πιο γρήγορα», λέει η make-up artist Mally Roncal.

Χαρίστε λάμψη στα μαλλιά σας. Εκμεταλλευτείτε τις ώρες του ύπνου για να βάλετε μια ενυδατική μάσκα στα μαλλιά σας.

Αλλάξτε τον τρόπο που καθαρίζετε το πρόσωπό σας. Χρησιμοποιήστε βούρτσα για να πλύνετε το πρόσωπό σας, και πριν κοιμηθείτε, αλλά και το πρωί. Θα μείνετε έκπληκτες από το πόσο διαφορετικό θα είναι το δέρμα σας.

Αλλάξτε μαξιλαροθήκη. Κοιμηθείτε σε σατέν μαξιλαροθήκη. Υπάρχει λιγότερη τριβή, και έτσι όχι μόνο δημιουργούνται λιγότερες ρυτίδες, αλλά αποφεύγετε και τα ηλεκτρισμένα μαλλιά.

fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα