Τα… κενά των φακέλων

20:35 20/4/2011 - Πηγή: 24wro
Πολλά ανοιχτά μέτωπα είχαν οι φάκελλοι των Ηρακλή, Πανιωνίου, με αποτέλεσμα... να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του Theplayer ότι υπήρχε αρνητική εισήγηση και για τις δυο ΠΑΕ, καθώς το Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης αποφάσισε τον υποβιβασμό τους στη Β’ Εθνική. Η κατάσταση φαντάζει μη αναστρέψιμη ενόψει της έφεσης που αναμένεται να καταθέσουν, αν και βάση του κανονισμού το Δευτεροβάθμιο Οργανο δύναται να ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες, τόσο από τον Διευθυντή του
τμήματος αδειοδότησης κ. Δημητρίου, όσο και από την ίδια την ΠΑΕ. Επίσης επιβάλλεται το συγκεκριμένο όργανο να συμβουλευτεί τόσο ειδικό ελεγκτή για ΑΕ ή ανεξάρτητο ελεγκτή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φάκελλος του Ηρακλή ήταν ανοιχτός από παντού. Λέγεται ότι ο «γηραιός» έπρεπε να είχε κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ενώ υπήρχαν οφειλές τόσο σε παλαιούς παίκτες, πιθανόν και προς την εφορία. Ο Πανιώνιος την… πάτησε, επειδή δεν είχε ρυθμίσει οφειλές προς τους Μπάλαμπαν, Ριέρα που ανήκουν ακόμη στο δυναμικό τους ενώ χρήματα οφείλουν σε πρώην εργαζόμενους Κάσπερ Ρίσκγαρντ, τον εργοφυσιολόγο Γενς Μπάνγσμπο ή τον Γιούργκεν Μάχο).
Οι ΠΑΕ Πανιώνιος, Ηρακλής πρέπει εντός πέντε ημερών να καταθέσουν έφεση. Η απόφαση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου πρέπει να εκδοθεί εντός δέκα ημερών, με τον πρόεδρό του κ. Δημήτρη Γυφτάκη (συνταξιούχο δικαστικό, Αρεοπαγίτη) να διατηρεί το δικαίωμα να καθορίζει τις καταληκτικές ημερομηνίες. 

theplayer.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα