Τα περίεργα χόμπι του Ryan Gosling

13:36 11/1/2013 - Πηγή: 24wro
Tο κοινό εξέπληξε ο γοητευτικότατος Ryan Gosling όταν εμφανίστηκε στο σόου του Jimmy Kimmel για να μιλήσει για τη νέα του...
ταινία Gangster Squad κι αντ’ αυτού έκανε αποκαλύψεις για το σκοτεινό του παρελθόν και τη δράση του ως… Άη Βασίλης!

Ο παρουσιαστής τον ρώτησε για τη φήμη που κυκλοφορεί τα τελευταία 5-6 χρόνια στο Χόλιγουντ σχετικά με τη νυκτερινή του δράση.
«Οι φίλοι μου Daniel και Diane μου είπαν ότι καθώς έβγαιναν στον αυτοκινητόδρομο της Σάντα Μόνικα, ένα αυτοκίνητο τους διπλάρωσε και ο οδηγός τους παρέδωσε πολλά κουτιά με μπισκότα. Και καθώς εκείνος έφυγε οι φίλοι μου αναρωτήθηκαν ‘Αυτός δεν ήταν ο Ryan Gosling;’.. Λοιπόν, ήταν ο Ryan Gosling;» ρώτησε τον ηθοποιό ο Kimmel. Με… μερική δυσκολία, ο Gosling παραδέχθηκε: «Μου φαινόταν καλή ιδέα εκείνη την εποχή, ναι, κοίτα, το μετάνιωσα!».

Όπως πρόσθεσε, όταν ήταν παιδί, ο πατέρας του του έφερε ένα σωρό κουτιά μπισκότα και του ζήτησε να τον βοηθήσει να τα πουλήσει. Απέτυχε οικτρά τόσο στο σχολείο με τους συμμαθητές και τους δασκάλους του όσο και στο ντόπιο σουπερμάρκετ. «Είχα τη φαντασίωση ότι μια μέρα θα εμφανιζόταν κάποιος και θα τα αγόραζε όλα. Έτσι ένα βράδυ καθώς έβγαινα από ένα μαγαζί είδα κάτι παιδιά να πουλούν μπισκότα. Έτσι τα αγόρασα όλα, δεν ξέρω πόσα ήταν δεκάδες κουτιά, γέμισε το αυτοκίνητο και δεν ήξερα τι να τα κάνω. Οπότε άρχισα να τα πετώ από τα παράθυρα στους ανθρώπους στον δρόμο» ομολόγησε.

Και συμπλήρωσε: «Σκεφτόμουν κάπως έτσι πρέπει να είναι ο Άη Βασίλης… Και μετά παρατήρησα έναν άνθρωπο που με κοίταζε και συνειδητοποίησα ότι στα μα΄τια τους δεν ήμουν ο Άη Βασίλης αλλά ένας ανατριχιαστικός τύπος με μπισκότα που έκανε τον κόσμο να αναρωτιέται ‘τι τα έκανε τα κοριτσάκια με τα μπισκότα;’».

real.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα