Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής

12:45 5/6/2011 - Πηγή: 24wro
Οι αναταραχές εντός και εκτός βουλής για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα...
το πακέτο στήριξης 60-70 δισ. ευρώ ως το 2014 που διασφάλισε ο Γ. Παπανδρέου στο Λουξεμβούργο με αντίτιμο ένα σκληρό πακέτο μέτρων, και οι πανελλαδικές
συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων πολιτών είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου.


ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής: "Βοήθεια-μαμούθ και στο βάθος εκλογές".
Κατά την εφημερίδα ".πακέτο στήριξης 60-70 δισ.ευρώ ως το 2014 διασφάλισε ο Γ.Παπανδρέου στο Λουξεμβούργο με αντίτιμο ένα σκληρό πακέτο μέτρων Το νέο μνημόνιο βρίσκεται ενώπιον των συμπληγάδων του Κοινοβουλίου αλλά διαφαίνεται ότι απαιτεί ενισχυμένη "πολιτική νομιμοποίηση" καθιστώντας ισχυρή την πιθανότητα προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία ".


Η ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "Σώστε τη σύνταξή σας. Πως θα αναγνωρίσετε επιπλέον χρόνια".
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "παρουσιάζει σήμερα έναν μίνι οδηγό για το πως μπορεί κάποιος να θεμελιώσει νωρίτερα συνταξιοδοτικό δικαίωμα και να καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης, πως να υπολογίσει κάποιος τα έτη ασφάλισης και ποια είναι τα νέα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης".


ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Ψήφος σε όλα αλλιώς εκλογές με την απειλή χρεοκοπίας".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "ειλημμένη είναι η απόφαση του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές αν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος δεν υπερψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα στη Βουλή. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο οι πολίτες θα κληθούν να αποφασίσουν ενώπιον του διλήμματος "σταθερή" κυβέρνηση ή χρεοκοπία` ".


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Πειραιώς Σεραφείμ: η σατανοκίνητη λέσχη Μπίλντερμπεργκ σχεδίασε την οικονομική υποδούλωση και εξαθλίωση της Ελλάδας".
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ο μαχητικός Μητροπολίτης ξεσκεπάζει τον πολιτικό βραχίονα του δαιμονιώδους Σιωνιστικού τέρατος και συγχαίρει από τα βάθη της ψυχής του το κίνημα των "αγανακτισμένων".


Η ΕΠΟΧΗ: "Να φύγουν πριν το ψηφίσουν".
Η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι "παρά τη βαρύτατα κλονισμένη ενότητά τους κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ οδηγούνται στην έγκριση ενός συνόλου μέτρων που θα μείνουν στην ιστορία της χώρας για τη σοβαρότατη βλάβη σε ορισμένα ζητήματα και ανήκεστο, που θα προκαλέσουν ".


Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Οι ξένοι αναμένουν το "ναι" του ΠΑΣΟΚ".
Η εφημερίδα αναφέρει ότι "εκρηκτικό μείγμα συνδιαμορφώνουν για τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου η αβεβαιότητα αναφορικά με τη χορήγηση περαιτέρω βοήθειας από την ΕΕ και το ΔΝΤ έως το 2014 και οι οξύτατες αντιδράσεις εντός του ΠΑΣΟΚ εν όψει της παρουσίασης των έκτακτων μέτρων για το 2011 και του μεσοπρόθεσμου προγράμματος".


Κυριακάτικη ΑΥΓΗ: "Φυσήξτε τους να φύγουν....".
Κατά την εφημερίδα "σε μια κλωστή κρέμεται η κυβέρνηση, που έσπευσε με το Μνημόνιο 2 να υποθηκεύσει ό,τι είχε απομείνει από το μέλλον της χώρας. Παλλαϊκή η αξίωση για αλλαγή πορείας.Η μόνη δημοκρατική λύση είναι οι εκλογές. Αναβρασμός στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα