Τα ψεύτικα τα στήθη τα μεγάλα και πως θα τα αναγνωρίζεις!!!

16:40 26/7/2011 - Πηγή: 24wro
Άλλες φορές ήταν απλά ένα παιχνίδι…
Άλλες φορές κάτι το οποίο έπρεπε απλά να εξακριβωθεί για ιστορικούς λόγους. Το αν η κοπέλα που στέκεται απέναντί σου έχει ψεύτικο ή αληθινό στήθος είναι ένα ερώτημα που χρίζει απάντησης…


Κι αυτό γιατί τον άντρα τον εξιτάρει πολύ η ιδέα ενός φυσικού στήθους. Ένα στήθος το οποίο δεν το έχει ακουμπήσει ποτέ χειρουργικό νυστέρι, παρά μόνο σε κάποιο διεστραμμένο ερωτικό παιχνίδι. Όχι ότι βλέπεις κανέναν να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να μια κοπέλα κυκλοφορεί περήφανα ένα ζευγάρι 36CC, αλλά όπως και να το κάνουμε, το φυσικό στήθος, όπως έχουμε εξυμνήσει και εδώ, διαφέρει.


Το MEN24 ρώτησε ειδικούς, ρώτησε πλαστικούς και κυρίως ρώτησε γυναίκες με ψεύτικο στήθος και κατέληξε σε εκείνα τα πράγματα που προδίδουν ένα ψεύτικο στήθος.



Το σχήμα


Είναι και ο ευκολότερος τρόπος συνήθως να καταλάβεις ένα ψεύτικο στήθος, αρκεί να μην βρίσκεται μέσα σε ένα ασφυκτικό σουτιέν. Το φυσικό στήθος, όταν είναι μεγάλο μοιάζει με δάκρυ. Η καμπύλη στο κάτω μέρος του στήθους είναι χαλαρή και υπακούει στους νόμους της βαρύτητας. Όταν το στήθος είναι μικρότερο είναι δύσκολο να καταλάβεις αν υπάρχει η παραμικρή προσθήκη σιλικόνης, οπότε θα πρέπει να καταφύγεις στις επόμενες ενδείξεις. Το ψεύτικο στήθος είναι συνήθως περισσότερο στρογγυλεμένο. Αυτή η στρογγυλότητα του στήθους είναι εμφανής στα περισσότερα ψεύτικα στήθη, ειδικά όταν το εμφύτευμα έχει τοποθετηθεί ψηλά με αποτέλεσμα το στήθος να είναι υπερβολικά φουσκωμένο στο πάνω μέρος του θώρακα.
Μπορεί να σε ξεγελάσουν: Μια πολύ καλή χειρουργική επέμβαση, η οποία όμως κοστίζει και πολύ ακριβά οπότε δεν συναντάται πολύ συχνά. Επίσης μπορεί να σε γελάσει ένα σουτιέν με ενίσχυση που φουσκώνει ακόμα και ένα φυσικό στήθος.


Η κίνηση


Έχεις δει την Pamela Anderson να τρέχει στην παραλία του Baywatch; Μην πεις όχι, ψεύτη. Το ψεύτικο στήθος είναι αυτόνομο και αυτόβουλο. Κινείται έτσι όπως γουστάρει με δυο λόγια. Τι είπα; Κινείται; Ε όχι και τόσο πολύ. Βασικά κινείται συμμετρικά. Όπου πάει το ένα στήθος πάει και το άλλο, ό,τι κι αν συμβαίνει στο matrix. Εκτός κι αν υπάρχει παρεμβολή από χέρι, το ψεύτικο στήθος κουνιέται σαν δύο νερομπάλονα δεμμένα μεταξύ τους. Ακόμα κι όταν η κοπέλα ξαπλώσει ανάσκελα στο έδαφος, όταν δηλαδή το ένα στήθος θα έπρεπε να πάει αριστερά και το άλλο δεξιά, το ψεύτικο στήθος στέκεται ολόρθο και κοιτά τον ουρανό.
Μπορεί να σε ξεγελάσουν: Κινήσεις από τις οποίες δεν μπορεί να καταλάβεις τίποτα ιδιαίτερο όπως όταν το στήθος κοιτάει προς τα κάτω.

Η σκληρήτητα


Ίσως ο καλύτερος τρόπος για να βγάλεις ένα ασφαλές συμπέρασμα μιας και η αφή είναι πάντα πολύ σημαντική σε τέτοιου είδους διερευνήσεις. Θα μου πεις, αν φτάσεις να πιάνεις το στήθος της κοπέλας, δεν σε νοιάζει και τόσο αν είχε ψεύτικο ή αληθινό. Τα εμφυτεύματα σιλικόνης δεν είναι φυσικά τόσο μαλακά όσο ο φυσικός ιστός του δέρματος. Συνήθως μπορείς να καταλάβεις με ένα
Keywords
Τυχαία Θέματα