Τα τρία γκάλοπ που… εξαφανίστηκαν!

16:21 21/11/2011 - Πηγή: 24wro
Τρεις δημοσκοπήσεις προανήγγειλαν από την περασμένη Πέμπτη τα…
σαϊνια των ραδιοκάναλων της διαπλοκής, αλλά τελικά καμία δεν είδε, στα έντυπά τους, το φως της δημοσιότητας. Προφανώς τα νούμερα δεν ήταν και τόσο καλά για τον “εθνοσωτήρα” Παπαδήμο και για το υπό κατάρρευση ΠΑΣΟΚ…

Ωστόσο υπήρξε την Κυριακή δημοσκόπηση
-όχι αυτές που προαναφέραμε που τις έφαγε το μαύρο το σκοτάδι-, της Rass που δημοσίευσε η καλή εφημερίδα, το “Παρόν”. Σύμφωνα με την έρευνα η ΝΔ διευρύνει την απόσταση της από το ΠΑΣΟΚ στις δέκα μονάδες, αλλά λείπουν ακόμη δέκα μονάδες μέχρι να φτάσει το όριο της αυτοδυναμίας.

Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα δημοσκοπικά, η επόμενη Βουλή θα είναι επτακομματική ή εξακομματική αν τελικά οι Οικολόγοι δεν καταφέρουν να κρατήσουν το οριακό 3,3% όπως συνέβη και την προηγούμενη φορά, στις εθνικές εκλογές του 2009 όταν εμφάνιζαν ποσοστά άνω του 4% στις μετρήσεις των ημερών εκείνων αλλά κάμφθηκαν στο νήμα.

Όπως είπε ο Σαμαράς στους συνεργάτες του, το θέμα είναι να ξεκινήσουν οι περιοδείες άμεσα και παράλληλα να καταστεί σαφές κατά τη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό που ξεκινά σήμερα στη βουλή, ότι η ΝΔ δεν θα στηρίξει σε καμία άλλη περίπτωση τη μεταβατική κυβέρνηση πέραν των όσων πολύ συγκεκριμένα έχουν συμφωνηθεί.

kentrinews
Keywords
Τυχαία Θέματα