Τατουάζ έκανε το… 19ο ο Ρούνεϊ

14:20 15/5/2011 - Πηγή: 24wro
Στην καρδιά του, ή αν προτιμάτε πολύ κοντά της, έχει κυριολεκτικά.....
χαραγμένο το ιστορικό 19ο πρωτάθλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γουέιν Ρούνεϊ.



Όπως αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο twitter ο ίδιος ο διεθνής Άγγλος επιθετικός, που με το γκολ του στο χθεσινό 1-1 της ομάδας του στο «Ίγουντ Πάρκ» κόντρα στη Μπλάκμπερν «σφράγισε» την ιστορική επιτυχία των «κόκκινων διαβόλων» (οι οποίοι κατάφεραν υπό τις οδηγίες του ζωντανού
μύθου ο οποίος ακούει στο όνομα σερ Άλεξ Φέργκιουσον να ξεπεράσουν το μέχρι πριν από μία 20ετία χαρακτηριζόμενο αξεπέραστο ρεκόρ των 18 κατακτήσεων από τη Λίβερπουλ) ο «μαγικός» αριθμός κοσμεί εκτός από τα πανό των φίλων της ομάδας αλλά και το …στήθος του.

Ήταν τόση η χαρά του Ρούνεϊ που αποφάσισε να το «χτυπήσει» σαν τατουάζ πάνω του. Ο Ρούνεϊ ξύρισε το στήθος του και άφησε τα …υπολείμματα να σχηματίσουν το «μαγικό» νούμερο 19. Αλλά δεν περιορίστηκε στο να το βλέπει μόνο ο ίδιος, η σύζυγός του Κολίν και ο μικρός τους γιος Κάι, αλλά αποφάσισε να το δείξει σε όλο τον κόσμο ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφική απόδειξη στο twitter του.

Ακολούθησε χαμός με τον συμπαίκτη του και πρώην λατρεμένο παιδί της Λίβερπουλ Μάικ Όουεν να παραδέχεται πως δεν πίστευε ότι «ο Ρούνεϊ θα έκανε κάτι τέτοιο και θα έστελνε τη φωτογραφία. Είναι πιο τρελός από ότι κάποιος θα φαντάζονταν».

bettv.gr
Keywords
Αναζητήσεις
tatouaz, rounei
Τυχαία Θέματα