Ταξίδι αναψυχής στο Ισραήλ για τον Γιωργάκη

08:41 31/1/2012 - Πηγή: 24wro
Σε τεντωμένο σκοινί ακροβατεί το ΠΑΣΟΚ, όντας στην τελική ευθεία για τη συνεδρίαση της ΚΟ...
του κόμματος την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι παρεμβάσεις στελεχών υπέρ της πρότασης Σκανδαλίδη για άμεση εκλογή προέδρου της ΚΟ, πληθαίνουν, αλλά ο Γιώργος επιμένει να τηρηθούν πιστά όσα αποφασίστηκαν από το Εθνικό και το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

Η Ιπποκράτους μάλιστα έχει αποστείλει τις σχετικές εγκυκλίους σε όλες τις οργανώσεις της, ενώ έχει ζητήσει από
υπουργούς και μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου τον δικό τους απολογισμό για την κυβερνητική θητεία του ΠΑΣΟΚ και τις προτάσεις τους για το νέο πρόγραμμα του κόμματος.

Όταν ο Γιώργος απολάμβανε τις ολιγοήμερες διακοπές του στην Κόστα Ρίκα, προεδρεύοντας του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, πολλά στελέχη τον προέτρεψαν να είναι «παρών» και ενεργός ως πρόεδρος, ματαιώνοντας το ταξίδι του στο Ισραήλ.

Εκείνος όμως, παρά τα όσα είχαν γίνει γνωστά μετά την σύσκεψη που είχε την Παρασκευή με στελέχη της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ περί έντονης δραστηριότητάς του στο εσωτερικό, θα μετέβη σε λίγες ώρες στο Ισραήλ, προκειμένου να συμμετάσχει στο 12ο ετήσιο πολιτικό και οικονομικό Φόρουμ «Herzilya Conference».

Θα πάει να τους διδάξει ο Γιωργάκης μας! Θα τους αναλύσει διεξοδικά πως καταστρέφεις μία χώρα σε χρόνο ρεκόρ… Αυτό το μάθημα το γνωρίζει πολύ καλά…

Δε νομίζετε;

Εμείς πάντως θα θέλαμε να του κάνουμε μία πρόταση. Αν του αρέσει το Ισραήλ, ας μείνει για πάντα εκεί…

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα