Τέλειο δέρμα σε 8 βήματα

16:49 22/12/2011 - Πηγή: 24wro
Οι καλύτερες συμβουλές για άψογη, υπέροχη επιδερμίδα. Εσείς, τις ξέρατε;
1. Επιλέξτε το σωστό ενυδατικόΜερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα της επιδερμίδας (σπυράκια και ερεθισμοί) προκαλούνται από τη λάθος ενυδατική κρέμα. Βρείτε την κατάλληλη για το δικό σας δέρμα ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές:Για λιπαρό δέρμα: Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, αλλά πρέπει να επιλέξετε μια oil-free λοσιόν.Για ξηρό δέρμα: Δοκιμάστε μια πλούσια κρέμα με υαλουρονικό οξύ ή γλυκερίνη που συγκρατεί την υγρασία.Για δέρμα με ακμή: Προτιμήστε αντί για κρέμα μια λοσιόν ή ένα τζελ.Για ευαίσθητο δέρμα: Προτιμήστε
ένα προϊόν χωρίς άρωμα.
2. Δοκιμάστε σωστά τα νέα καλλυντικάΓια να δοκιμάσετε μια νέα κρέμα, χωρίς το φόβο της αλλεργικής αντίδρασης, προτιμήστε να δοκιμάζετε μία τη φορά, και απλώστε την όχι στο πρόσωπο, αλλά σε ένα σημείο του λαιμού (αν βγάλετε εξανθήματα, να μπορείτε να τα κρύψετε με τα μαλλιά). Κάντε τη δοκιμή για τρεις ημέρες, αν η κρέμα περάσει το τεστ του λαιμού, είστε έτοιμη να την βάλετε και στο πρόσωπο.
3. Πολεμήστε τις λεπτές γραμμέςΚάθε πρωί: Βάλτε αντηλιακό. Είναι η καλύτερη αντιγηραντική προστασία.Κάθε βράδυ: Χρησιμοποιήστε λοσιόν με ρετινόλη. Αν προκαλέσει κοκκινίλες στο δέρμα σας, διαλύστε την στο χέρι σας με απλή ενυδατική κρέμα και εφαρμόστε σε στεγνή επιδερμίδα.Κάθε δεύτερο βράδυ: Χρησιμοποιήστε ένα peeling με γλυκολικό οξύ, που βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων. Μόνο εφαρμόστε το τουλάχιστον μισή ώρα πριν τη λοσιόν με ρετινόλη, γιατί τα δύο αυτά συστατικά αδρανοποιούν το ένα το άλλο.
4. Επιλέξτε το σωστό serum
Αν θέλετε επιπλέον ενυδάτωση, αναζητήστε ένα προϊόν με υαλουρονικό οξύ. Για να σβήσετε τις γραμμές και να συσφίξετε το δέρμα, προτιμήστε ένα serum με ρετινόλη και πεπτίδια. Για να εξαλείψετε τις σκούρες κηλίδες, δοκιμάστε έναν ορό με σόγια.

5. Πολεμήστε τα σπυράκια
Βάλτε πάνω στο σπυράκι μια μάσκα με βάση το θείο, αφήστε τη να στεγνώσει για πέντε λεπτά και μετά αφαιρέστε την. Πριν τον ύπνο, βάλτε μια ειδική κρέμα για την ακμή και αφήστε όλο το βράδυ. Μην τα πειράζετε, θα φύγουν σε 2-3 ημέρες. Αν τα πειράξετε, κάνουν 2-3 εβδομάδες μέχρι να εξαφανιστούν.

6. Προστατέψτε το ευαίσθητο δέρμα
Αν το δέρμα σας κοκκινίζει και τσούζει με το παραμικρό, προφανώς είναι ευαίσθητο. Χρησιμοποιήστε προϊοντα χωρίς άρωμα (είναι η πρώτη αιτία για αλλεργικές και άλλες αντιδράσεις) και αντί για το κλασικό peeling προτιμήστε απολέπιση με γαλακτικό οξύ που είναι πιο απαλό.

7. Χαρίστε λάμψη στο δέρμα
Το πρόβλημα με τη θαμπή επιδερμίδα είναι τα νεκρά κύτταρα. Η λύση, απαλή απολέπιση και λίγη έξτρα λάμψη. Αν χρησιμοποιείτε πρώι και βράδυ ένα απαλό καθαριστικό με σακυλικό οξύ, το δέρμα σας θα δείχνει πιο λαμπερό από την πρώτη κιόλας χρήση. Μία φορά την εβδομάδα, αφαιρέστε τα νεκρά κύτταρα με ένα απολεπιστικό με γλυκολικό οξύ.

8. Κρατήστε την επιδερμίδα ενυδατωμένη
Το μυστικό είναι να ξεκινήσετε με ένα καθαριστικό που δεν αφαιρεί όλα τα λιπαρά στοιχ
Keywords
Τυχαία Θέματα