ΤΕΛΙΚΟ: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 78-77

19:13 12/2/2012 - Πηγή: 24wro
Η μεγάλη ώρα για τους... δύο «αιώνιους» έφτασε... Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός διασταυρώνουν αυτήν την ώρα τα ξίφη τους στο ΣΕΦ (ΝΕΤ), με έπαθλο, ουσιαστικά, την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Α1 μπάσκετ, η οποία δίνει το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ. Το ντέρμπι διευθύνουν οι κ.κ. Σχινάς, Γκόντας και Αναστόπουλος.

Ο Ντούσα Ίβκοβιτς, έστω
και την ύστατη ώρα, συμπεριέλαβε τον Πέρο Άντιτς στην 12αδα. Ο Σκοπιανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ των «ερυθρόλευκων» ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα τις προηγούμενες τρεις μέρες, ωστόσο ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή και, μολονότι δεν έχει προπονήσεις στα πόδια του, συμπεριλήφθηκε εν τέλει στην αποστολή των «ερυθρόλευκων».

Στην 12αδα του Ολυμπιακού συμπεριελήφθη όμως και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό στο παρκέ, μετά την εγχείρηση, στην οποία είχε υποβληθεί.

Στον αντίποδα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα αγωνιστεί στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό με μοναδικό απόντα τον τραυματία Σμιθ.

Τα δεκάλεπτα: 22-15, 43-31, 59-42
Η 12άδα του Ολυμπιακού: Σπανούλης, Άντιτς, Μάντζαρης, Λο, Παπανικολάου, Γλυνιαδάκης, Κέσελ, Πρίντεζης, Ντόρσι, Χάινς και Γκετσεβίτσιους.

Η 12άδα του Παναθηναϊκού: Μάριτς, Μπατίστ, Βουγιούκας, Διαμαντίδης, Σάτο, Λόγκαν, Περπέρογλου, Γιασικεβίτσιους, Τσαρτσαρής, Καϊμακόγλου, Κυρίτσης. Με πολιτικά στον πάγκο ο τραυματίας Σμιθ.
Keywords
Τυχαία Θέματα