Τέλος το θρίλερ για μια μητέρα που κατηγορείτο για δολοφονία παιδιού της!

21:57 22/1/2012 - Πηγή: 24wro
Τελείωσε ο εφιάλτης για μια μάνα στις ΗΠΑ, η οποία επί 25 ολόκληρα χρόνια... εθεωρείτο ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 6χρονου γιου της, Nicholas Loris.
Η υπόθεση επιτέλους διαλευκάνθηκε, αφού ύστερα από αστυνομικές έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο μικρός Νικόλας σκοτώθηκε από μια ομάδα σκύλων! Η πρωτοφανής υπόθεση δολοφονίας, η οποία παρέμενε άλυτη για 25 περίπου χρόνια έχει διαλευκανθεί, μετά από έρευνες που συμπεραίνουν ότι το εξάχρονο αγόρι σκοτώθηκε από μια ομάδα
σκύλων, σε ένα τραγικό ατύχημα.
Το αποτέλεσμα της έρευνας για το θάνατό του 6χρονου Nicholas Loris, έβαλε ένα τέλος στον εφιάλτη της μητέρας του Elizabeth Watkins, η οποία ήταν για δεκαετίες η βασική ύποπτος για την δήθεν δολοφονία του γιου της.
Η Elizabeth Watkins’ ζούσε ένα μαρτύριο, αφού από το 1987 που πέθανε ο γιος της, είχε αποξενωθεί και με τον δεύτερο της γιο, λόγω του τραγικού περιστατικού. Η υπόθεση, αφού διερευνήθηκε δύο φορές, έκλεισε. Μια νέα έρευνα από το FBI και την αστυνομία τη Βόρειας Καρολίνας, η οποία χρησιμοποίησε στο έπακρο την τεχνολογία, αποκάλυψε ότι ο Νίκολας θα μπορούσε να έχει στραγγαλιστεί από ζώα και όχι απαραίτητα από έναν άνθρωπο.

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα