Θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων

12:20 24/10/2011 - Πηγή: 24wro
Όταν η κερκίδα παίζει μπάλα στην...
πολιτική
Ερωτήματα προκαλεί η επιμονή του διαιτητή του αγώνα Παναθηναϊκός-Εργοτέλης να κατέβει το πανό που ανήρτησαν στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί του τριφυλλιού, προκειμένου να εκφράσουν δυσαρέσκειά τους για όλα όσα διαδραματίζονται σε βάρος του ελληνικού λαού.

Το πανό έγραφε: «Πολιτικοί λαμόγια. Βουλή βολεμένων. Θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων».

Ο διαιτητής Χρήστος Μήτσιος από την Ήπειρο διέκοψε το παιχνίδι στο 36ο λεπτό, απαιτώντας να κατέβει το πανό για να συνεχιστεί το ματς.

Έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα, διαβουλεύσεις του κ. Γόντικα με τον 4ο διαιτητή και τελικώς μετά από 9 λεπτά, είδε και απόειδε ο διαιτητής και έδωσε συνέχεια στο ματς, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει τον αρχικό του σκοπό.

Η προσπάθεια φίμωσης της οργής του κόσμου για την απάνθρωπη πολιτική της κυβέρνησης απέτυχε τελικά καθώς το πανό δεν κατέβηκε ποτέ.

Δηλαδή τι περιμένουν; Να υποφέρει ο κόσμος από όλα αυτά τα δυσβάσταχτα μέτρα που μας επιβάλουν και να μη μιλάει καθόλου; Συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος με το περιεχόμενο του μηνύματος, το σίγουρο είναι ότι το μήνυμα εκφράζει το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας. Μάλλον μόνο οι πολιτικοί δεν συμφωνούν.


Keywords
Τυχαία Θέματα