Θέλει να πάει στον Ολυμπιακό ο Περπέρογλου

15:52 12/7/2012 - Πηγή: 24wro

Ο ατζέντης του Στράτου Περπέρογλου πλησίασε τον... Ολυμπιακό, δηλώνοντας στους ερυθρόλευκους πως ο πελάτης του θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό, επιθυμώντας να έρθει στον Πειραιά.
Για το θέμα που προέκυψε με τον Στράτο Περπέρογλου, το ρεπορτάζ λέει το εξής: ο ατζέντης του 28χρονου σμολ-φόργουορντ (7/8/1984, έχει ίδια μέρα γενέθλια με τον Βασίλη Σπανούλη) ήταν
αυτός που πλησίασε την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας στην διοίκηση πως ο πελάτης του θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό, επιθυμώντας να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά. Οι ερυθρόλευκοι, λοιπόν, δεν σήκωσαν τηλέφωνα, ούτε ασχολήθηκαν από μόνοι τους με την περίπτωση του Έλληνα διεθνή. Ο παίκτης, όπως φαίνεται, γουστάρει να... πετάξει τα πράσινα και να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

Βέβαια, θα πρέπει να τονίσουμε κάτι πάνω σε αυτό το θέμα. Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι πάρα πολύ προσεκτικοί όταν ακούν παίκτη του Παναθηναϊκού να θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό. Και αυτό διότι ξέρουν τα παιχνίδια ορισμένων πονηρών μάνατζερ, οι οποίοι για να εκτοξεύσουν ή για να αυξήσουν τα κασέ των πελατών τους, βάζουν από μόνοι τους τούς δύο "αιώνιους" να μπουν σε πλειστηριασμό, για βγουν κερδισμένοι παίκτης και ατζέντης.
Όμως, όπως έχουν καταλάβει απ' το ερυθρόλευκο στρατόπεδο, είναι δεδομένη η επιθυμία του Στράτου Περπέρογλου να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και για αυτό τον λόγο θέλησε να γνωστοποιήσει την επιθυμία του αυτή στους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους. Οι Πειραιώτες, βέβαια, δεν ξεχνούν τι συνέβη το 2007, όταν και ήθελαν τον παίκτη από τον Πανιώνιο.
Είχαν φτάσει πολύ κοντά τότε σε συμφωνία, αλλά τελικά ο Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο των κυανέρυθρων, παίρνοντας "πακέτο" Περπέρογλου-Ουίνστον. Ο... θρύλος, βέβαια, λέει πως ο Στράτος Περπέρογλου ήθελε να έρθει στον Ολυμπιακό (λόγω ερυθρόλευκων αισθημάτων), έχοντας τα βρει σε όλα με τους Πειραιώτες, αλλά έλα που ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Ηλίας Λιανός, με το... έτσι θέλω, τον έστειλε στον Παναθηναϊκό. Αυτά για την ιστορία.
Στο τώρα, όμως, ισχύουν τα εξής: στον Ολυμπιακό, λοιπόν, ξαφνικά έχουν στα χέρια τους και την περίπτωση του Στράτου Περπέρογλου, την οποία η διοίκηση μαζί με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα, την εξετάζουν πολύ σοβαρά. Σαφώς και τον θέλουν τον παίκτη. Δεν "καίγονται", αλλά βλέπουν με θετικό μάτι την συνεργασία μαζί του. Άλλωστε, στο "3" έχουν τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις από την άνοιξη και μετά με την ερυθρόλευκη φανέλα. Έχουν, λοιπόν, "βασικό" παικταρά στην θέση του σμολ-φόργουορντ, όπως και έχουν μία εναλλακτική λύση με τον Μάρκο Κέσελ.
Το θέμα, λοιπόν, είναι το εξής: αν ο Στράτος Περπέρογλου ρίξει σχετικά τις οικονομικές του απαιτήσεις και ζητήσει λογικά χρήματα, με βάση τη νέα οικονομική πολιτική-τακτική που επικρατεί στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ, τότε, ναι, ο Ολυμπιακός θα τον φέρει στο μεγάλο λιμάνι, αφήνοντας ελεύθερο τον Μάρκο
Keywords
Τυχαία Θέματα