Θέλει να παίξει στην ΑΕΚ ο Ταμούδο

08:51 24/8/2011 - Πηγή: 24wro
Ζωντανή στο κυνήγι του Ραούλ Ταμούδο είναι η ΑΕΚ
τόνισε ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ στη Sportday.

Ο μάνατζερ του Ισπανού τεχνικού, Τομάς Ντουράν, από την πλευρά του επιβεβαίωσε τις επαφές με την «Ένωση» υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν κι άλλες προτάσεις για τον πελάτη του, αν και ο ίδιος θέλει να πάει στον «Δικέφαλο» λόγω Χιμένεθ.

« Όσο δεν υπογράφει σε κάποια ομάδα, εννοείται πως έχει πιθανότητες η ΑΕΚ
να τον αποκτήσει, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί το θέμα του Ταμούδο το χειρίζεται ένας συνεργάτης μου» δήλωσε στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα ο Ιμπάνιεθ, εξηγώντας ότι ο Ταμούδο θα πάει σε όποια ομάδα του προσφέρει το καλύτερο συμβόλαιο.

Οι απολαβές του 34χρονου στράικερ ξεκινούν από τις 350.000 ευρώ, ποσό που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι «κιτρινόμαυροι», αν και προσπαθούν να μειώσουν τις απαιτήσεις του παίκτη.

« Συζητάμε με την ΑΕΚ, όπως συζητάμε και με κάποιες ομάδες στην Ισπανία. Δεν μπορώ να πω αν είναι πιο κοντά στην ΑΕΚ ή σε κάποια άλλη ομάδα. Εξετάζουμε τα δεδομένα και στο τέλος θα αποδεχτεί την καλύτερη πρόταση. Δεν έχει κάποια προτίμηση» υποστήριξε ο Τομάς Ντουράν στη Sportday, για να συμπληρώσει:

« Ο Ταμούδο θέλει να παίξει στην ΑΕΚ, έχει μιλήσει και με τον Χιμένεθ, αλλά δεν θα ερχόταν μόνο γι' αυτό. Του αρέσουν και η ιστορία της ομάδας, η Αθήνα... Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και κοιτάμε αν μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό».

Για το πότε θα αποφασίσει ο Ταμούδο, ο Ντουράν διευκρίνισε: « Από τη στιγμή που είναι ελεύθερος, έχει δικαίωμα να βρει ομάδα και στις αρχές Σεπτεμβρίου. Δεν βιάζεται και ψάχνει το καλύτερο γι' αυτόν».

Δέλεαρ για τον Ταμούδο είναι το διετές συμβόλαιο που του προτείνει η ΑΕΚ (1+1). Ο 34χρονος άσος συζητεί και με ισπανικές ομάδες, αλλά καμία δεν του προτείνει συνεργασία για δύο χρόνια.
Keywords
Τυχαία Θέματα