Θέλει τρεμπλ για τον Ολυμπιακό ο Τζεμπούρ

16:03 3/3/2012 - Πηγή: 24wro
Αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου ο Ολυμπιακός να...
κατακτήσει ό,τι τρόπαιο διεκδικεί, είναι ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε για τους σερί αγώνες της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να υποκλιθεί και στον κόσμο των «ερυθρολεύκων».

Αρχικά, ο Αλγερινός άσος, μίλησε για τον ΟΦΗ: «Είναι μια δύσκολη ομάδα. Παίζει καλά αμυντικά, το ξέρουμε από το πρώτο ματς. Θα ήθελα να ήμουν και εγώ μέρος της ομάδας, αλλά
έχω κάρτες και δεν μπορώ. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα με οποιαδήποτε ομάδα».
«Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε πολλά παιχνίδια. Πριν ήταν ο Φεβρουάριος, τώρα είναι ο Μάρτιος. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να κερδίσουμε το κάθε ματς», ανέφερε ο Τζεμπούρ για τους συνεχόμενους αγώνες του Ολυμπιακού, για να δείξει την εκτίμησή του στον κόσμο του συλλόγου: «Είμαι χαρούμενος που τους βλέπω εδώ για να μας δίνει στήριξη όσο εδώ τόσο και στο γήπεδο».
Τέλος, ο Τζεμπούρ φρόντισε να δώσει και το στίγμα του για τη συνέχεια… «Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι ένας εφικτός στόχος και το θέλουμε πολύ, αλλά εγώ έχω μεγάλη όρεξη και θέλω να τα πάρω όλα, ότι τίτλο υπάρχει».

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα