Θεοχάρης Ιωαννίδης: Mοντέλο του Giorgio Armani

21:00 17/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο οποίος είναι πολύ busy τον τελευταίο καιρό και έχει πολλές υποχρεώσεις, όπως... λέει ο ίδιος, μίλησε στο περιοδικό People για τη συμμετοχή του στην καμπάνια του Giorgio Armani, αλλά και για την αγάπη που εισπράττει από τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Αλήθεια, πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στην καμπάνια του Armani;
«Όσο σπούδαζα στη Νέα Υόρκη σκηνοθεσία και acting, είχα πολλές προτάσεις να κάνω μόντελινγκ και, κάποιες από αυτές, τις αποδέχτηκα. Πριν από δύο χρόνια, όταν γύρισα στην Ελλάδα, είχα την τύχη να συνεργαστώ με την Έλενα Χριστοπούλου, που είναι η μπούκερ μου, η οποία είναι από τους λίγους επαγγελματίες σε αυτό το χώρο που δουλεύει όπως στην Αμερική. Οπότε, η συμμετοχή μου στην καμπάνια του Armani συνέβη πολύ απλά. Με πρότεινε, με είδαν και με πήραν».

Η συγκεκριμένη καμπάνια σε τι αφορά;
«Αφορά στη σειρά του Giorgio Armani και στη σειρά Emporio Jeans & Sportswear. Πρόκειται για μία τριλογία διαφημιστικής καμπάνιας που, προς το παρόν, προβάλλεται στις ΗΠΑ και, απ’ όσο ξέρω, αμέσως μετά και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο».

Έχεις συναντηθεί με τον Αrmani;
«Έχουμε μιλήσει και έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεργαστούμε και μελλοντικά, γιατί ήταν ήδη πολύ ευχαριστημένος από την καμπάνια που έγινε εδώ στην Ελλάδα. Θαυμάζω πολύ το έργο του και αγαπώ τη δουλειά του».
Πώς ένιωσες όταν του μίλησες;
«Αισθάνθηκα πολύ ωραία! Μου έκανε εντύπωση, γιατί ως άνθρωπος είναι πολύ απλός, ευγενής και φίνος».
Σε ενδιαφέρει το μόντελινγκ;
«Όλα εξαρτώνται από τις δουλειές. Μαζί με την μπούκερ μου επιλέγουμε τις δουλειές, που είναι εμπνευσμένες καμπάνιες ή shows για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Επομένως, αν οι προτάσεις είναι καλές, θα τις δέχομαι».
Έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στους χώρους που κινείσαι;
«Για έναν άντρα νομίζω πως είναι πιο δύσκολο να δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, εκτός βέβαια αν το προκαλεί ο ίδιος. Εγώ δεν έχω δεχτεί κάποια ανήθικη πρόταση ή παρενόχληση. Ίσως γιατί δεν την προκαλώ».

Πώς θα αντιδρούσες, αν κάποιος σε παρενοχλούσε σεξουαλικά;
«Με χιούμορ! Φαντάζομαι ότι θα είχε πολλή πλάκα».
Γιατί το λες αυτό;
«Γιατί μόνο ως πλάκα μπορώ να εκλάβω μια τέτοια περίπτωση».
Έχεις εισπράξει όση αγάπη θα ήθελες από τους δικούς σου ανθρώπους;
«Νομίζω πως ναι, και παραπάνω από το επιθυμητό. Στην οικογενειακή, στην προσωπική και στην επαγγελματική μου ζωή έχω εισπράξει τόση αγάπη, ώστε να αναρωτιέμαι αν την αξίζω».
Ποιο είναι το πιο extreme πράγμα που έκανες ποτέ στη ζωή σου;
«Να αλλάξω ζωή, χώρα και ήπειρο σε μία εβδομάδα! Και όλο αυτό έγινε όταν πήγα στην Αμερική για να τελειώσω το σχολείο και μετά να σπουδάσω υποκριτική και σκηνοθεσία στη Νέα Υόρκη».
Keywords
Τυχαία Θέματα