Θρίλερ με ουκρανικό πλοίο φορτωμένο με λαθραία τσιγάρα

09:30 13/4/2011 - Πηγή: 24wro
Μια γιγαντιαία συντονισμένη επιχείρηση στήθηκε χθες στην οποία συμμετείχαν θαλάσσια, εναέρια μέσα... καθώς και ειδικά εκπαιδευμένες ομάδες του Λιμενικού Σώματος για τον εντοπισμό Ουκρανικού πλοίου που μετέφερε λαθραία τσιγάρα.
Το πλοίο έπλεε στην ευρύτερη περιοχή του Αργολικού κόλπου-Μυρτώο Πέλαγος, το οποίο σχετιζόταν με υπόθεση εκφόρτωσης ποσότητας λαθραίων τσιγάρων στην περιοχή Κρανιδίου Αργολίδας.
Άμεσα ενεργοποιήθηκαν πλοία και σκάφη των Λιμενικών Αρχών της περιοχής, προς έρευνα των θαλάσσιων περιοχών. Το ύποπτο πλοίο με όνομα "SNEZHURA" σημαίας Ουκρανίας, είχε αποπλεύσει από λιμάνι της Τουρκίας προς το Μαυροβούνιο.
Κατά τη διενέργεια αστυνομικού ελέγχου, το "SNEZHURA" αρνήθηκε να υπακούσει και εξήλθε από τα χωρικά προς τα διεθνή ύδατα.
Ύστερα από καταδίωξη υπό αντίξοες συνθήκες, το πλοίο κατέφθασε στη θαλάσσια περιοχή νότια νήσου Μήλου. Ώρες αργότερα, στην επιχείρηση έλαβαν μέρος ακόμα και ελικόπτερο αλλά και ειδική μονάδα υποβρύχιων αποστολών! Η επιχείρηση στέφθηκε τελικά με απόλυτη επιτυχία και το Ουκρανικό πλοίο οδηγήθηκε στο λιμάνι της Σητείας στη Κρήτη, όπου θα διενεργηθούν οι προβλεπόμενες προανακριτικές πράξεις.

newsbomb.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα