Θρίλερ Νο 6

16:50 19/9/2011 - Πηγή: 24wro
Πάλι στα ίδια...
Ακροβασία στο κενό και από κάτω το χάος. Συνθήκες κατάστασης έκτακτης ανάγκης, θρίλερ, αγωνία, κυβερνητικές συσκέψεις, ευρωπαϊκά τελεσίγραφα και, φυσικά, μέτρα.

Η απόφαση για την έκτη δόση παραπέμπεται για τον Οκτώβριο, αφού έχει προηγηθεί η θετική αξιολόγηση της τρόικας. Θα μας πάνε μέχρι τέλους ή νομίζω; Φυσικά. Η περίοδος της ευρωπαϊκής «ανωτερότητας» έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Τώρα όλοι σκέφτονται «ελληνικά». Να φανταστείς ότι κάποτε αυτή η χώρα μεταλαμπάδευε τον πολιτισμό και τις αξίες της…
Η πολιτική στήριξη Μέρκελ-Σαρκοζί στην τηλεδιάσκεψη της περασμένης
εβδομάδας δεν ήταν αρκετή για να εξασφαλίσει και την εκταμίευση των χρημάτων. Ούτε και οι απεγνωσμένες δεσμεύσεις της κυβέρνησης για κατά γράμμα τήρηση των υπεσχημένων. Είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι αυτή τη φορά θα μας ψήσουν το ψάρι στα χείλη.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος το είπε μόνος του. Στο Eurogroup της Πολωνίας συνάντησε τεράστια δυσπιστία. Και πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς; Το ζήτημα της αξιοπιστίας της χώρας μας τα τελευταία δύο χρόνια δε θεραπεύτηκε ποτέ. Αντιθέτως, η κατάσταση επιδεινώνεται διαρκώς.
Keywords
Τυχαία Θέματα