Τι φέρνουν στα ζώδια οι διελεύσεις του Κρόνου

12:55 30/9/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Κρόνος είναι βέβαια ένας από τους παραδοσιακούς κακούς του ζωδιακού κύκλου, είναι το ...
αντίπαλο δέος του Δία και ο περιοριστικός του ρόλος δεν είναι καθόλου, μα καθόλου, δημοφιλής. Ωστόσο παρά την «ατυχία» που σέρνει ξοπίσω του, είναι εκείνος που μας βοηθά να μάθουμε από τα λάθη μας, να οργανωθούμε, να συγκροτήσουμε τη σκέψη μας και να θέσουμε ρεαλιστικούς στόχους. Με άλλα λόγια να ωριμάσουμε.
Κι όλα αυτά δεν γίνονται με ντάντεμα ούτε με κανάκεμα. Η σχέση του Κρόνου με την ευχαρίστηση (και τα συναισθήματα) είναι πολύ μακρινή και ουσιαστικά συγγενεύουν μεταξύ τους
μόνον στα πλαίσια του ...μαζοχισμού. Ο Κρόνος είναι υπέρ της ουσίας και της λιτής ποιότητας. Και βέβαια ποτέ δεν κερδίζει τις εντυπώσεις, αφού δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τέτοιου είδους παιχνίδια. Γι αυτόν η βελτίωση έρχεται μέσα από τη διαρκή προσπάθεια.
Η ουσιαστική του επιθυμία είναι η καταξίωση μέσα από τις «νόμιμες» η τυπικές διαδικασίες, ώστε κανείς να μην μπορεί να βρει κάποιο ψεγάδι. Και η ανασφάλεια της ατέλειας τον συνοδεύει σε όλες του τις επιλογές.
Ο Κρόνος θεωρείται επίσης ο πλανήτης που σχετίζεται με την κρίση και την απόδοση της Συμπαντικής Δικαιοσύνης. Σχετίζεται με τον σεβασμό του ατόμου απέναντι σε οτιδήποτε είναι ιεραρχικά ή ηλικιακά ανώτερο και τις συλλογικές κοινωνικές αξίες.

Διαβάστε περισσότερα στο  astrology.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα