Τι καιρό θα κάνει σήμερα...

07:30 3/10/2011 - Πηγή: 24wro
Οι πρόσκαιρες νεφώσεις με λίγες βροχές κυρίως στα νότια αλλά και η αρκετή ηλιοφάνεια...
θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του σημερινού καιρού.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 27 βαθμούς
Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο το μεσημέρι-απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ πρόσκαιρα βορειοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως το μεσημέρι. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Στην Κρήτη τοπικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές ώρες στα νότια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα