Τι κρύβει το ραντεβού του Γκλέτσο​υ σήμερα στην Αθήνα?

15:35 1/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Δήμαρχος Στυλίδας δεν θέλησε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στο... LamiaReport...


Μια συνάντηση, που θέλησε να κρατήσει μυστική πραγματοποίησε σήμερα στην Αθήνα ο Απόστολος Γκλέτσος με εκπροσώπους μεγάλης κινέζικης εταιρείας που έχουν βλέψεις για εκμετάλλευση στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Στυλίδας και σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport , ενδιαφέρονται για το υπέδαφος
του Μαλιακού Κόλπου.
Στην συνάντηση που έγινε σε μεγάλο ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού, συμμετείχε και εφοπλιστής μεγαλοπαράγοντας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που ήδη έχει συνεργασία με την Ασιατική εταιρία και από κοινού με άλλους επιχειρηματίες έχουν παραγγείλει ειδικά τύπου πλοία για γεωτρήσεις στο Αιγαίο, τα λεγόμενα ship drills.
Από καλά πληροφορημένες πηγές το θέμα αυτό δεν είναι καινούργιο, αφού εδώ και ένα χρόνο περίπου, έχει γίνει ειδική μελέτη για το ρήγμα της Αταλάντης που περνάει μέσα από τον Μαλιακό. Το όλο εγχείρημα θα έχει ως βάση το λιμάνι της Στυλίδας και το λιμάνι της Αgroinvest στο Αχλάδι.

Ο Απόστολος Γκλέτσος όχι μόνο δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση όταν επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά έδειξε και ιδιαίτερα ενοχλημένος, που γνωρίζαμε για την συνάντηση, απαντώντας, ότι στην Αθήνα βρίσκεται για θέματα του Δήμου και έχει ραντεβού για τον ΒΙΟ.ΚΑ της Στυλίδας στο υπουργείο.
Keywords
Τυχαία Θέματα