Τι τρώνε και δεν παχαίνουν αυτές οι αδύνατες; Μυστικά!

12:17 31/5/2012 - Πηγή: 24wro


Πηγαίνουν σε μπαρ, τρώνε σε εστιατόρια και διαχειρίζονται την αγχωτική καθημερινότητα χωρίς να το ρίχνουν στα...
γλυκά και τα αλμυρά! Τρώνε ό,τι θέλουν, όποτε θέλουν και δεν παχαίνουν! Είναι εκνευριστικό, έτσι δεν είναι; Ηρεμήστε! Οι ειδικοί έρχονται να ανατρέψουν τη θεωρία των... συλφίδων που διατείνονται πως καταναλώνουν ελεύθερα όποιες τροφές θέλουν.

Στην πραγματικότητα, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, όσο καλά προγραμματισμένος κι αν είναι ο μεταβολισμός, όσο κι αν τα γονίδια έχουν ρυθμίσει το βάρος. Στην πράξη, τα αδύνατα κορίτσια μάλλον αποφεύγουν το κόκκινο κρέας στα εστιατόρια
ή αρκούνται στο να δοκιμάσουν μόνο μία κουταλιά από το γλυκό που θα φέρει ο σερβιτόρος για επιδόρπιο.

Αρα, αν ζηλεύετε τη φιγούρα της αδύνατης φίλης σας, το μυστικό είναι να αντιγράψετε την παραγγελία της στο εστιατόριο και να «κλέψετε» μερικές από τις καλές συνήθειες που έχει. Η λέξη δίαιτα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μερικών ανθρώπων, εξηγούν οι διαιτολόγοι, πολύ απλά διότι για εκείνους η σωστή διατροφή είναι μέρος της καθημερινότητας. Τρέφονται ισορροπημένα και υγιεινά κάθε μέρα, γιατί τους αρέσει να φροντίζουν την εμφάνισή τους, να προσέχουν την υγεία τους και να επενδύουν στο σώμα που κατοικούν.

Προσέχουν τι τρώνε, όπως προσέχουν να φορούν αντηλιακό όταν βγαίνουν στον ήλιο και αντιρυτιδική κρέμα για να αποτρέψουν την εμφάνιση ρυτίδων. Οι πράξεις τους απορρέουν από την αγάπη τους για τον εαυτό τους. Δεν επιθυμούν να τον... τιμωρήσουν αλλά να τον φροντίσουν. Ουσιαστικά λοιπόν, το μυστικό δεν κρύβεται στις δίαιτες. Αυτές πολλές φορές μας οδηγούν στα αντίθετα αποτελέσματα.

Μάλιστα, πρόσφατες μελέτες διαιτολόγων καταλήγουν στο συμπέρασμα πως είναι μύθος ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν δίαιτα για να φτάσουν στο επιθυμητό βάρος και ύστερα να αλλάξουν συνήθεειες για να το διατηρήσουν. Αυτό είναι κάτι που σχεδόν πάντα δεν εφαρμόζεται με επιτυχία. Η δίαιτα και η διατήρηση θα πρέπει να είναι το ίδιο πράγμα. Δεν είναι λοιπόν ότι οι αδύνατοι άνθρωποι δεν κάνουν ποτέ δίαιτα αλλά ότι προσπαθούν να περιορίζουν το φαγητό τους με τον σωστό τρόπο.

Εχουν αποκτήσει συνήθειες και ξέρουν να κάνουν τις σωστές επιλογές, που δεν θα επιβαρύνουν τον οργανισμό τους με περιττές θερμίδες. Ακολουθώντας τις θα δείτε τη διαφορά στον καθρέφτη και τη ζυγαριά σας, διαφορά που θα γίνεται ολοένα και πιο αισθητή.

Οι αδύνατες γυναίκες μαγειρεύουν!

Εντάξει, δεν χρειάζεται να μιμούνται καθημερινά τη Μάρθα Στιούαρτ, αλλά έχουν γεμάτο το ψυγείο τους και χρησιμοποιούν την κουζίνα τους. Το μυστικό για να διατηρήσεις ένα υγιές σώμα είναι να είσαι απόλυτα προετοιμασμένος, λένε οι διαιτολόγοι. Βέβαια, όταν λέμε ότι τα ράφια του ψυγείου είναι γεμάτα, δεν εννοούμε με παχυντικά σνακ και άλλες λιχουδιές. Περιέχουν απλώς όλα τα αναγκαία για ένα υγιεινό μενού.

Εχεις πακέτο καθημερινά

Γυρίζετε από το γραφείο και ετοιμάζετε το φαγητό για την οικογένεια. Βάλτε λίγο παραπάνω στην κατσαρόλα. Ετσι, θα μπορείτε να
Keywords
Τυχαία Θέματα