Της έκλεψε την... Δόξα

22:02 18/1/2012 - Πηγή: 24wro

Με λυτρωτή τον Κώστα Κατσουράνη στο 89΄ ο Παναθηναϊκός έκαμψε την... καλά οργανωμένη άμυνα της Δόξα Δράμας και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο ενόψει της μάχης για τον τίτλο. Οι «πράσινοι» βρήκαν μπροστά τους μία πολύ καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή, αλλά κατάφεραν λίγο πριν την συμπλήρωση αν πετύχουν το πολυπόθητο γκολ και να πάρουν
την νίκη.

Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 4η (εξ αναβολής)
Αγώνας: Παναθηναϊκός-Δόξα Δράμας
Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Στο εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Δόξα Δράμας, οι «πράσινοι» ήθελαν την νίκη για να μειώσουν την διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Από την άλλη οι «μαυραετοί» θέλανε να… κόψουνε βαθμούς και από την τρίτη ομάδα του τέως ΠΟΚ, μετά τις λευκές ισοπαλίες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.
Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη παρατάχθηκε με την ίδια λογική… ΦΟΥΛ ΑΜΥΝΑ! Το «τριφύλλι» προσπάθησε από το πρώτο κιόλας λεπτό να πιέσει και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Στο 8΄ο Τοτσέ βρέθηκε απέναντι από τον πορτιέρο της Δόξας, αλλά ο τελευταίος τον νίκησε. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού κόπηκε λανθασμένα οφσάιντ σε μία παρόμοια φάση λίγο αργότερα, όπως και ο Κουίνσι.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγουν όσο μπορούν μπροστά, αλλά μάταια. Δεν απειλήθηκαν σημαντικά στην άμυνα, αλλά δεν δημιούργησαν και κανένα πρόβλημα στον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος ήταν θεατής σε όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους. Κάπως έτσι και με την Δόξα να αμύνεται σθεναρά, έληξε το πρώτο μέρος ισόπαλο χωρίς τέρματα.
Το δεύτερο μέρος δεν διέφερε και πολύ από το πρώτο. Η Δόξα αμυνόταν σωστά και ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε με ανορθόδοξο τρόπο να διασπάσει την καλά στημένη άμυνα της ομάδας του Μάκη Κατσαβάκη. Μάλιστα οι «πράσινοι» δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Σέρεμετ, ο οποίος είχε κάποιες δύσκολες στιγμές τις οποίες όμως αντιμετώπισε εύκολα.
Στο 89΄όμως ο Κώστας Κατσουράνης φρόντισε να βάλει… φωτιά στο ΟΑΚΑ. Μετά από φάση διαρκείας, εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Σέρεμετ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα λυτρώνοντας τους πάντες στο ΟΑΚΑ. Το 1-0 έμελε να είναι το τελικό σκορ και ο Παναθηναϊκός με αυτή την νίκη έκανε ένα σημαντικό βήμα στην μάχη του τίτλου.
Matchpoint: Το γκολ στο 89΄, το οποίο… ξεμπούκωσε τον Παναθηναϊκό και του χάρισε την νίκη.
Distraction: Η κακή εικόνα του Παναθηναϊκού, ο οποίος προσπαθούσε ανορθόδοξα να διασπάσει την καλά στημένη άμυνα της Δόξας Δράμας.
Actionman: Ε φυσικά ο σκόρερ Κώστας Κατσουράνης
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Φερέιρα): Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Μπιάρσμιρ, Κατσουράνης, Βιτόλο, Ζέκα, Κλέιτον, Κουίνσι, Λέτο, Τοτσέ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Κατσαβάκης): Σερεμέτ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Ρούτσης, Μπριλάκης, Σικαλιάς, Ψυχογιός, Γουέλινγκτον, Σοϊλέδης
Κίτρινες: 23΄Κατσουράνης, 60΄Κλέιτον, 77΄Βιτόλο, 88΄Κατσουράνης-38΄Βέρτζος, 44΄Ψυχογιός, 51΄Μπριλλάκης, 85΄Σέρεμετ, 90΄Τριποτσέρης
Κόκκινες: -
Δοκάρια: -
Σκόρερ: 89΄Κατσουράνης
Διατητές: Χρήστος Μήτσιος, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, Αλέξανδρος Γρέβενης
4ος Διατητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα