Το Amazon ανακοινώνει τα κορυφαία video games για το 2011

13:02 18/1/2012 - Πηγή: 24wro

Το διάσημο online κατάστημα Amazon έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του 2011...
Το κριτήριο ήταν, βέβαια, οι πωλήσεις, με το Call of Duty: Modern Warfare 3 να κερδίζει τον τίτλο του πιο επιτυχημένου game
της χρονιάς.

Παραδόξως, δεύτερο σε πωλήσεις παιχνίδι για το 2011 ήταν το Just Dance 3, ένα παιχνίδι που καλεί τους παίκτες να επιδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες. Ο μουσικός τίτλος της Ubisoft άφησε στις επόμενες θέσεις της κατάταξης παιχνίδια που κυριάρχησαν τους τελευταίους μήνες στα media, όπως το The Elder Scrolls V: Skyrim, το Battlefield 3 και το Batman: Arkham City. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν τα Madden NFL12, Portal 2, Jast Dance 2 (πολύ καλή χρονιά για το franchise), Gears of War 3 και FIFA 12. Περιέργως, στα πρώτα δέκα παιχνίδια υπάρχει μόνο ένας τίτλος αποκλειστικά για το Wii, το Just Dance 2.

Η κατάταξη αυτή αφορά τις πωλήσεις φυσικών μέσων (Blu-ray, DVD). Δεδομένου ότι το Amazon αποτελεί τον Νο1 προορισμό για εκατομμύρια ανθρώπους που κάνουν αγορές μέσω Internet, είναι εξαιρετικά πιθανό η κατάταξη αυτή βρίσκεται πολύ κοντά στη συγκεντρωτική λίστα των παγκόσμιων πωλήσεων.
Keywords
Τυχαία Θέματα