Το O'Neill Evolution 2012 ανοίγει τις πύλες του

14:02 12/2/2012 - Πηγή: 24wro
Για τις 2 εώς 7 Ιανουαρίου του 2012 στο Νταβός της Ελβετίας ήταν προγραμματισμένο να...
υποδεχτεί η O’Neil Evolution 2012 τους καλύτερους snowboarders.
Όμως λόγω της εκτεταμένης έλλειψης χιονιού οι διοργανωτές μετά λύπης ανακοίνωσαν την ακύρωση του διαγωνισμού.

«Παρά τις πρόσφατες χιονοπτώσεις, η Μητέρα Φύση δεν έχει κάνει τα πράγματα εύκολα για μας», δήλωσε αρχικά ο Bernhard του O'Neill Ritzer, Global Director Marketing Αθλητισμού και στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Ως αποτέλεσμα αυτού είναι η αναβολή του μεγαλύτερου διαγωνισμού ο O'Neill Evolution που είχατε δει ποτέ. Παράλληλα μπορούμε να δώσουμε στους αναβάτες όλη την ώρα, τη στήριξη και τις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες που τα παράθυρα πρέπει να πιέσει την εξέλιξη του freestyle snowboarding στο επόμενο επίπεδο».

Ένα νέο ταλέντο μάλιστα θα λάβει μέρος στην διοργάνωση. Ο λόγος για τον Γέρμουντ Μπράντεν από την Νορβηγία, νικητής του διαγωνισμού Slopestyle στο Κολοράντο. Επίσης με την παρουσία του θα κοσμεί την διοργάνωση και ο Πέετου Πιιρόινεν, ο οποίος αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Ωστόσο ο Φιλανδός μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει αφού έχουν ήδη εγγραφεί εννέα από τους δέκα μεγαλύτερους αναβάτες σε αεροπορικές εταιρίες.

Οι αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το ποσό των 125.000 δολαρίων από χρηματικά έπαθλα και πόντους κατάταξης.

extremeexperts.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα