Το Αγιάζι του έρωτα ήρθε για την Άννα-Μαρία

23:40 29/2/2012 - Πηγή: 24wro
Το Αγιάζι του έρωτα...φυσάει προς Άννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους πλευρά, πάντα υπό το άγρυπνο μάτι του συζύγου της, Φάνη Μουρατίδη.
Μια συνεργασία-έκπληξη προετοιμάζεται αυτόν τον καιρό, με έναν από τους πλέον δημοφιλείς Τούρκους πρωταγωνιστές, τον Oguz Galeli, να συζητά με το «ερωτικό απωθημένο» του Γιάννη Μπέζου στην «Κλινική περίπτωση». Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Αγιάζι του έρωτα» εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στη χώρα μας για επαγγελματικούς λόγους.
Ο Oguz Galeli έφθασε στην Ελλάδα την Παρασκευή και μόνο τυχαία δεν είναι η επίσκεψή του. Ο λόγος για τον οποίο επισκέφθηκε τη χώρα μας είναι καθαρά επαγγελματικός και μάλιστα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Ο ηθοποιός συζητά πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε αισθηματική κινηματογραφική ταινία, η ιδέα της οποίας θα βασίζεται σε έναν ελληνοτουρκικό έρωτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», συμπρωταγωνίστριά του θα είναι η ηθοποιός Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους. Την Παρασκευή το μεσημέρι μάλιστα, ο Oguz Galeli συναντήθηκε με την Άννα-Μαρία και τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, στο εστιατόριο «Τέσσερις εποχές», στο Μπουρνάζι.
Όσον αφορά στην ταινία, θα γυριστεί τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα και την Τουρκία, σε παραγωγή της Κατερίνας Βελίδη.
Keywords
Τυχαία Θέματα