Το απόλυτο αγγλικό ντέρμπι κόβει την ανάσα

12:01 15/10/2011 - Πηγή: 24wro
Ακριβώς έναν χρόνο μετά την εξαγορά της Λίβερπουλ από τον αμερικανό επιχειρηματία...
κ. Τζον Χένρι, οι «Κόκκινοι» υποδέχονται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (15/10, 14.45, novasports 1) στο ντέρμπι των πιο επιτυχημένων αγγλικών συλλόγων για την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ κ. Κένι Νταλγκλίς θέλει να διατηρήσει το αήττητό του στα πέντε πρόσφατα εντός έδρας ματς εναντίον των «Κόκκινων Διαβόλων», ενώ σημαντικό όπλο για τους γηπεδούχους αναμένεται να αποτελέσει ο Στίβεν Τζέραρντ που επιστρέφει
στην αγωνιστική δράση.

Από την άλλη πλευρά η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξιδεύει στο γειτονικό «Ανφιλντ» για να υπερασπιστεί την πρώτη θέση της βαθμολογίας, να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί τριών συνεχόμενων ηττών στο Λίβερπουλ και να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο επόμενο ντέρμπι που ακολουθεί την άλλη εβδομάδα απέναντι στη συμπολίτισσά της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία υποδέχεται σήμερα την Αστον Βίλα.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ Αρσεναλ υποδέχεται την Κυριακή (16/10, 15.30) τη Σάντερλαντ.

Στην Ιταλία για την 6η αγωνιστική του Καμπιονάτο δεσπόζει το κυριακάτικο (21.45, ΟΤΕ-sport 2) ντέρμπι της Ρώμης ανάμεσα στη Λάτσιο του Τζιμπρίλ Σισέ και τη Ρόμα.

Για το γαλλικό πρωτάθλημα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ Μαρσέιγ δοκιμάζεται το βράδυ του Σαββάτου εκτός έδρας απέναντι στην Τουλούζ.


Keywords
Τυχαία Θέματα