Το χάσαμε το κορμί πατριώτη…!

15:02 4/3/2012 - Πηγή: 24wro
Τις καρδιές των Ιταλών έχει κλέψει η Ρία Αντωνίου, με τις χορευτικές της... ικανότητες, ενώ βρίσκεται μια ανάσα πριν από τον τελικό του ιταλικού Dancing with the Stars (τον ημιτελικό δηλαδή του Ballando con le Stelle).

Το μοντέλο δήλωσε πως δεν σκοπεύει να φύγει από τη γειτονική χώρα και προετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα «Ψάχνω να συνεργαστώ και με άλλες εκπομπές των ιταλικών καναλιών».

«Νόμιζα ότι μπορώ να χορέψω αλλά έκανα λάθος. Αυτό που κάνω τώρα είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα.
Είναι μια πρόκληση: Πρέπει να κινείσαι στο ρυθμό και να θυμάσαι να συγχρονίζεις τις κινήσεις των ποδιών και των χεριών», δήλωσε στο ιταλικό εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό Telepiu.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που άρχισαν να αναγνωρίζουν την προσπάθειά μου. Εκτός από τον Ιβάν Τζαντζαρόνι. Τα σχόλιά του είναι ακόμη σκληρά, δεν νομίζω ότι με συμπαθεί. Η Κάρολιν Σμιθ με τονώνει ώστε να γίνομαι καλύτερη. Ο Γκιγιέρμο Μαριόττο μ’αρέσει, με τα πικάντικα σχόλιά του και τον ήρεμο και αισθησιακό τρόπο που μου μιλάει με κάνει και γελάω. Λατρεύω τον Φάμπιο Κανίκο. Θα ήθελα να γίνω φίλη του» πρόσθεσε το μοντέλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα