Το «σφίξε τα λουριά» και το ενδιαφέρον τετ-α-τετ με Λέτο

21:25 15/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ημέρα συζητήσεων η Παρασκευή στην Παιανία! Αρχικά τα είπαν όπως... αναμενόταν, Δημήτρης Γόντικας και Ζεσουάλδο Φερέιρα, με τον πρώτο να ζητά από τον Πορτογάλο να σφίξει τα λουριά στους παίκτες. Η διοίκηση, στηρίζει τον προπονητή και  στην προσπάθειά του να επιβάλει τη τάξη στα αποδυτήρια και ο προεδρεύων αντιπρόεδρος, το κατέστησε σαφές στη συνομιλία που είχαν.

Το ThePlayer σας είχε ενημερώσει
από την περασμένη Τετάρτη για την επικείμενη επαφή που θα είχαν οι δύο άνδρες και επιβεβαιώθηκε με την σημερινή συνάντηση. Ο Δημήτρης Γόντικας πήγε στην Παιανία και μετά το τέλος της προπόνησης τα είπε με τον Φερέιρα για αρκετή ώρα.
Από τον Πορτογάλο ζητήθηκε να συνεχίσει την προσπάθεια που καταβάλει ώστε να διατηρήσει η ομάδα την δεύτερη θέση και μετά την ολοκλήρωση των πλέι-οφ και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μιας και ενδεχόμενη συμμετοχή στους ομίλους θα αποδειχθεί σωτήρια.
«Πρέπει να ξέρεις πως η διοίκηση σε στηρίζει απόλυτα και είναι απόλυτα ευχαριστημένη από το έργο σου. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια χαλάρωση των παικτών, όπως και εσύ έχεις διαπιστώσει. Σφίξε τα λουριά ακόμα περισσότερο και βάλε τάξη. Δεν πρέπει να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα και εντός γηπέδων, αλλά και έξω από αυτά» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γόντικας.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος ενημέρωσε τον Φερέιρα για τις εξελίξεις στα διοικητικά, αναφέροντάς του πως μέχρι τις 6 Μαΐου θα έχει ξεκαθαρίσει σε ένα μεγάλο ποσοστό και το οικονομικό κομμάτι.

Προ των ευθυνών τους
Επίσης ο Δημήτρης Γόντικας τα είπε κατ'ιδίαν και με παίκτες της ομάδας όπως ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο Κώστας Κατσουράνης, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με το πιο ...ενδιαφέρον τετ-α-τετ να είναι αυτό που είχε με τον Σεμπαστιάν Λέτο.

Ο κ. Γόντικας θέλησε να θέσει προ των ευθυνών τους πιο έμπειρους παίκτες και να τους ζητήσει να κάνουν το χρέος τους και να κερδίσουν τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και να βγάλουν την ομάδα στο Τσάμπιος Λιγκ.

Μάλιστα για τον ίδιο λόγο θα βρεθεί την Κυριακή στον Βόλο και στο ξενοδοχείο πριν τον αγώνα θα μαζέψει όλους τους ποδοσφαιριστές και θα τους μιλήσει.

Σε ό,τι αφορά τον Λέτο η κουβέντα κινήθηκε πάνω στο ίδιο μήκος κύματος, αν και κάποιες πληροφορίες λένε πως ο Γόντικας του είπε ότι το θέμα του συμβολαίου του είναι κάτι που δεν πρέπει να τον απασχολεί τώρα και θα συζητηθεί διεξοδικά όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.
«Μη δίνεις σημασία στα δημοσιεύματα, εσύ να κοιτάς τη δουλειά σου. Θα μιλήσουμε για το συμβόλαιο σου όταν έρθει η ώρα. Αν έρθει κάποια καλή πρόταση για σένα θα την συζητήσουμε, όμως αυτό που προέχει τώρα είναι να βγάλουμε την ομάδα στη δεύτερη θέση», φέρεται να είπε για την ακρίβεια ο Δημήτρης Γόντικας στον Αργεντίνο χαφ

theplayer.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα