Το sold out της sexy Κατερίνας Ζαρίφη

14:15 7/3/2012 - Πηγή: 24wro
Ότι η Ζαρίφη είναι όμορφη πολύ γυναίκα και έχει περιεχόμενο νομίζω πως είναι προφανές...
Το ότι είναι τολμηρή και πως θα πόζαρε με sexy εμφάνιση για τις ανάγκες μεγάλου lifestyle περιοδικού δεν ήταν προβλέψιμο ούτε για την ίδια, ούτε και για το περιοδικό που δεν μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές επιλογές. Το αποτέλεσμα της ήταν αισθητικά άψογο και δικαίωσε και τους δυο. Και εκεί αρχίζει ο χώρος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Διάφορες κυρίες, όλο χολή, αρχίζουν και σχολιάζουν την Κατερίνα λες και τους πήρε κορσέδες δανεικούς για να ποζάρει. Η Κατερίνα, περνάει στην αντιπαράθεση και γράφει μόνη της για τον εαυτό της τα χειρότερα, αποστομώνοντας τους επικριτές της. Το ζόρι δεν κατάλαβα. Το ότι η Ζαρίφη έχει παραπάνω κιλά, τις κυρίες γιατί τις ενοχλεί; Ας είναι αυτές αγαλματένιες με αναλογίες της Naomi, δεν τους το απαγορεύει κανείς. Έχω γράψει ξανά, πως η επιθετικότητα, η κακία, η χολή, ο φθόνος των ημερών που εκφράζεται με φράσεις – πληγές και λεκτικά μπουνίδια, με τρομάζει. Αν η φωτογράφηση μιας ωραίας γυναίκας, με όμορφο και αισθητικά άψογο τρόπο, κάνει κάποιες να εκφράζονται τόσο άσχημα, τότε για τα πιο ουσιαστικά τι να περιμένουμε; Λυντσαρίσματα; Και στο κάτω κάτω, ποια ζυγαριά θα κρίνει αν θα είναι sexy και θα αισθάνεται έτσι μια γυναίκα; Και ποιος φασισμός της εικόνας θα αποφασίζει για το ωραίο και το άσχημο;

Χιλιάδες γυναίκες στην χώρα χαρήκαμε με την φωτογράφηση της Κατερίνας. Γιατί εκτός από κιλά, ηλικίες, κατεστημένες απόψεις, η γοητεία είναι και τόλμη και ενοχοποίηση και αδιαφορία για τους κανόνες. Καλεσμένη δε στον Θέμο, η Κατερίνα Ζαρίφη, τον έκανε να κλάψει απ'τα γέλια, ως μια γυναίκα ισάξιά του σε χιούμορ, επιτέλους. Άλλωστε τόσο αυτός, όσο και ο Βαγγέλης Περρής, έχουν δηλώσει επανειλημμένα πως απ'τις διαφημίσεις κέντρων αδυνατίσματος με το πριν και το μετά, αυτοί προτιμούν πάντα το πριν.
(σ.σ: ήθελα να γράψω πολλά, αλλά έλα που είμαι και από γαστρεντερίτιδα. Κορμάρες η Κατερίνα, κομμάρες εγώ!)

queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα