Το θέμα δεν είναι το οικονομικό, το σκέφτεται ακόμα ο Μανωλάς

12:15 10/7/2011 - Πηγή: 24wro
Ψυχραιμία, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, επικρατεί στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ...
σε ότι αφορά το θέμα του Κώστα Μανωλά.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει την καλύτερη δυνατή πρόταση που μπορούσαν στον 20χρονο κεντρικό αμυντικό και τώρα περιμένουν τη συνάντηση της Δευτέρας, για να διαπιστώσουν τις προθέσεις του.


Το βράδυ του Σαββάτου υπήρχε συγκρατημένη αισιοδοξία, όμως, είναι δεδομένο ότι ακόμα ο Κώστας Μανωλάς δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση. Επίσης είναι σίγουρο ότι αυτό
τον προβληματίζει δεν είναι σε καμία περίπτωση το οικονομικό. Αντιθέτως, ο διεθνής στόπερ είναι ικανοποιημένος από τους οικονομικούς όρους της νέας πρότασης που του κατέθεσε η ΑΕΚ, αν και όπως τονίζει το περιβάλλον του: «Το σημαντικό πρόβλημα δεν ήταν ούτε στην αρχή το οικονομικό, τα μπόνους και όλα αυτά. Αλλού είναι το θέμα».

Αυτό, λοιπόν, που προβληματίζει το Μανωλά είναι κάποιες άλλες παράμετροι με βασικότερη όλων, το ότι δεν έχει πειστεί πως η ΑΕΚ θέλει πραγματικά να τον κρατήσει στο ρόστερ της, αλλά επιχειρεί να κάνει ότι και με τον Σκόκο. Να τον «δέσει», δηλαδή, με ένα συμβόλαιο και στην επόμενη μεταγραφική περίοδο ή το επόμενο καλοκαίρι να τον πουλήσει.

Όπως και να ’χει, τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το μεσημέρι της Δευτέρας, στη συνάντηση που θα έχει ο 20χρονος ποδοσφαιριστής με τον Σταύρο Αδαμίδη. Μια συνάντηση στην οποία, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δώσει το παρών ο θείος του, Στέλιος, αλλά μόνο ο πατέρας του και στην οποία δεν αποκλείεται, ο Κώστας Μανωλάς, να μην έχει αποφασίσει 100% το τι θα κάνει, αλλά να περιμένει να δει τι απαντήσεις θα πάρει σε κάποια βασικά θέματα.

theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα