Τον απήγαγαν, τον έγδυσαν και τον... υποχρέωσαν σε γυμνή φωτογράφιση

10:25 12/7/2011 - Πηγή: 24wro
Στην σύλληψη ενός 56χρονου άνδρα και μιας 47χρονης γυναίκας για την... αρπαγή 29χρονου άνδρα προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.
Tο πρωί της Κυριακής το ζευγάρι με την απειλή αεροβόλου πιστολιού απήγαγε τον 29χρονο και τον μετέφερε με αυτοκίνητο στην περιοχή Νέου Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης, με σκοπό να τον εξαναγκάσουν να επιστρέψει στον 56χρονο, χρηματικό ποσό που του χρωστούσε.
Στην συνέχεια, ο 56χρονος ανάγκασε τον 29χρονο να... γδυθεί από την μέση και κάτω. Ακολούθως, τον φωτογράφησε με ψηφιακή μηχανή. Θεωρείται σίγουρο ότι με την γυμνή αυτή... φωτογράφηση θα επιδίωκε να τον εκβιάσει για να του επιστρέψει πίσω το ποσό.
Πολίτης που αντιλήφθηκε το περιστατικό, το κατήγγειλε στο τηλεφωνικό κέντρο (100) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης. Άμεσα κατέφθασαν στο σημείο άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν τους δύο δράστες και απελευθέρωσαν τον 29χρονο.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση, κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ένα αεροβόλο πιστόλι, μία ψηφιακή μηχανή, δύο κινητά τηλέφωνα, ένας ιμάντας ρυμούλκησης οχημάτων και τρεις σφιγκτήρες. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.
Keywords
Τυχαία Θέματα