Τον σκοτεινό φάκελο της μικρής Μαντλίν ανοίγει η αστυνομία

12:31 26/8/2013 - Πηγή: 24wro

Τον σκοτεινό φάκελο της μικρής Μαντλίν ΜακΚα, η οποία...

εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου 2007, από το θέρετρο Πράια ντα Λους, στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας ανοίγει και πάλι η αστυνομία της Πορτογαλίας .

Το παιδί που εξαφανίστηκε από το δωμάτιο όπου κοιμόταν, παρά τις ενδελεχείς έρευνες και τον συναγερμό των αρχών σε όλο τον κόσμο, παραμένει άφαντο εδώ έξι χρόνια, για αυτό και η πορτογαλική αστυνομία αποφάσισε να παρέμβει στην υπόθεση ακόμη πιο αποφασιστικά!

Σύμφωνα με τη Daily Mail,
η αστυνομία της Πορτογαλίας συγκρότησε νέα ομάδα ντετέκτιβ , που θα συνεργαστούν με τη Scotland Yard για να βρεθεί το παιδί! Η νέα ομάδα θα ξεκινήσει τις έρευνες σε λίγες εβδομάδες !

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στο νέο team της πορτογαλικής αστυνομίας δε φαίνεται να μετέχει κανένας από τους αστυνομικούς που έχουν ήδη δουλέψει στην υπόθεση παλιότερα.

Στο επίκεντρο των ερευνών θα βρεθούν 30 άτομα μεταξύ των οποίων και ένας οδηγός ταξί που φέρεται να είχε μεταφέρει την μικρή Μαντλίν στο αυτοκίνητο του από το ξενοδοχείο, ενώ οι γονείς της βρίσκονταν σε ένα μπάρ 50 μέτρα μακριά !

Ο 73χρονος Antonio Castela υποστήριξε ότι μετέφερε με το ταξί του τρεις άνδρες, μια γυναίκα και ένα κοριτσάκι που έμοιαζε στην Μαντλίν από το τουριστικό θέρετρο σε ένα άλλο ξενοδοχείο μακριά .

madata.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα