Τουρκία: Ύποπτο ματς στην Πόλη

09:30 11/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η Μπεσίκτας λίγες μέρες μετά το θρίαμβο της στα ημιτελικά του Κυπέλλου...
φιλοξενείται από την Κασίμπασα, που μάλλον παίζει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή της στην κατηγορία.

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ


Κασίμπασα: Πήρε μεγάλη νίκη στην Καισαρεία από την Καϊσερίσπορ με 1-3 και συνεχίζει να προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία. Κομματάκι δύσκολο καθώς η απόσταση των 11 βαθμών που την χωρίζουν από την 15η θέση δεν καλύπτεται έτσι εύκολα με μόλις επτά αγωνιστικές να απομένουν μέχρι την λήξη. Το χρέος
της είναι να προσπαθήσει και με δύο σερί νίκες που έχει, δείχνει έτοιμη να τα καταθέσει όλα για το σκοπό αυτό. Παραμένουν τραυματίες οι μέσοι Οτσάλ (13/1) και Ατσίλ (8/0).


Μπεσίκτας: Η ήττα στην έδρα της Σίβασπορ με 1-0, της στερεί κάθε ελπίδα για έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ από το πρωτάθλημα, οπότε μοιραία στρέφει το ενδιαφέρον της στο Κύπελλο. Εκεί την περασμένη εβδομάδα επικράτησε με 3-0 στον ημιτελικό με την Γκαζιάντεπσπορ και έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στο τελικό. Ευκαιρία να σώσει την φετινή χρονιά, που δαπανήθηκαν πολλά χρήματα για μεταγραφές, όμως το αποτέλεσμα είναι να βρίσκεται στην 7η θέση. Εκτός αποστολής οι αμυντικοί Φεράρι (7/0) και Γιουλούμ (10/0), ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Ισπανός μέσος Γκούτι (20/7).


Στο … ψαχνό

Πολύ περίεργο ματς, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη μήπως και κάνουν το θαύμα, ενώ η Μπεσίκτας είναι πολύ καλύτερη ομάδα αλλά αδιάφορη. Προτείνουμε το over 2,5 με απόδοση στο 1,92 από την 10Bet.com, γιατί σίγουρα καμιά από τις δύο ομάδες δεν φημίζεται για την άμυνα της.


bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα