Τρεις τρόποι για να μετατρέψετε την άθληση σε παιχνίδι

12:52 3/3/2012 - Πηγή: 24wro
Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο...
Ποιος σας είπε πως η γυμναστική θα πρέπει να είναι απαραίτητα ένα βασανιστήριο, ένας αέναος αγώνας να χάσετε κιλά, να γυμναστείτε και να γίνετε καλύτερη; Το θέμα είναι να καταφέρετε να συνδυάσετε προπόνηση με καλή διάθεση και διασκέδαση για να μην ξεκινήσετε Δευτέρα και δεν ξαναπατήσετε στο γυμναστήριο.

Πάρτε μαζί σας την αγαπημένη σας μουσική ή το περιοδικό που δεν προλάβατε να διαβάσετε. Όσο κάνετε διάδρομο ακούστε το καινούργιο cd του αγαπημένου σας συγκροτήματος και μόλις προσγειωθείτε στο ποδήλατο ξεφυλλίστε τις νέες τάσεις της μόδας.

Εάν
θέλετε να γυμνάσετε τα πόδια σας, αλλά βαριέστε να το κάνετε στο γυμναστήριο, δεν έχετε παρά να ανοίξετε την πόρτα του διαμερίσματός σας και να ξεκινήσετε να ανεβοκατεβαίνετε τις σκάλες.
Θέλετε να κάνετε τέλειους κοιλιακούς, αλλά όσα ροκανίσματα και να κάνετε δε βλέπετε κανένα αποτέλεσμα. Πάρτε το σκοινάκι σας, καβαλήστε το ποδήλατο και πηγαίνετε μία βόλτα μέχρι την πλατεία με τα πόδια. Μπορείτε να γυμναστείτε και έτσι, κεφάτες, χαρούμενες και σε φόρμα!
Καλή σας επιτυχία!

queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα