Τσάμπιονς Λιγκ: Τυπική διαδικασία στο Ντόνετσκ

09:05 12/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η Σαχτάρ υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς του 5-1 της Βαρκελώνης.



ΣΑΧΤΑΡ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

•    Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες μετρούν οι Ουκρανοί στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους με ισπανικές ομάδες

•    Το απόλυτο μετρά εντός έδρας στην Ευρώπη φέτος η Σαχτάρ, ενώ «τρέχει» και ένα σερί 12 εντός έδρας αναμετρήσεων χωρίς ήττα

Σαχτάρ: Σε αναζήτηση ενός θαύματος βρίσκεται η Σαχτάρ μετά το «βαρύ» 5-1 της Βαρκελώνης. Το γρήγορο γκολ των Καταλανών αποσυντόνισε την ουκρανική ομάδα που
δεν κατάφερε τελικά να αντισταθεί στις… ορέξεις της «Μπάρτσα» και υποχρεώθηκε στην 2η ήττα της στη διοργάνωση. Το περασμένο Σάββατο οι γηπεδούχοι υπέστησαν ήττα-σοκ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Όμπολον, δεχόμενοι το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 86ο λεπτό. Παρόλα αυτά συνεχίσουν να βρίσκονται σε θέση οδηγού στη λίγκα με τη διαφορά από τη δεύτερη Ντιναμό Κιέβου να είναι στους 11 βαθμούς. Αρκετά τα προβλήματα για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τσιγκρίνσκι (βασικός αμυντικός),  Κουτσέρ (αμυντικός) και Χίζχοφ (αμυντικός), ενώ από προβλήματα τραυματισμών συνεχίσουν να ταλαιπωρούνται και οι Σρνα (μπακ-χαφ) και Λουίς Αντριάνο (επιθετικός), οι οποίοι (κυρίως ο δεύτερος) πάντως συγκεντρώνουν κάποιες πιθανότητες να βρεθούν στην αποστολή. Τιμωρημένος ο Ρατ (βασικός αμυντικός)

Μπαρτσελόνα: Με το… ενάμιση πόδι στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης βρίσκεται η Μπαρτσελόνα μετά το 5-1 του πρώτου ματς στο «Καμπ Νου». Ασταμάτητοι οι «μπλαουγκράνα» πέτυχαν γκολ με πέντε διαφορετικούς παίκτες την περασμένη εβδομάδα (Ινιέστα, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Κεϊτά και Τσάβι).

Στο πρωτάθλημα το Σάββατο το συγκρότημα του Πέπ Γκουαρντίολα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 50ο λεπτό της εντός έδρας αναμέτρησης με την Αλμερία, ωστόσο κατάφερε να πάρει ακόμα ένα τρίποντο (3-1) και να διατηρηθεί στο +8 από τη δεύτερη Ρεάλ, την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική. Στα αγωνιστικά εκτός μένουν οι Ινιέστα και Μπόγιαν λόγω τιμωρίας και τραυματισμού αντίστοιχα.

Στο ψαχνό: Μάλλον με τυπική διαδικασία μοιάζει το αποψινό παιχνίδι. Θαύματα άλλωστε δεν γίνονται κάθε μέρα, ειδικά απέναντι σε αυτήν τη Μπαρτσελόνα. Θα πάρουμε το over (1.72 στην 10Bet.com) καθώς έχουμε να κάνουμε με δύο εκ’ φύσεως επιθετικές ομάδες. Για τους… τζογαδόρους η πρόταση λέει Χ.


bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα