Βάλε γυμναστική και...sex στην ζωή σου!

16:14 30/4/2012 - Πηγή: 24wro
Ατελείωτες ώρες στο γραφείο, meeting μέχρι αργά το βράδυ, ένας διευθυντής που σας κάνει τη ζωή δύσκολη…
Νιώθετε την ανάγκη να βγείτε από το γραφείο και να πατήσετε delete. Και φυσικά, είστε τόσο εξαντλημένη, ψυχικά και σωματικά, που δεν σας περνάει καν από το μυαλό η ιδέα να γυμναστείτε. Αν όμως η άσκηση σχετιζόταν κατά κάποιο τρόπο με το σεξ;

Μήπως έτσι αρχίζατε να βλέπετε την άθληση με άλλο μάτι; Και μήπως τελικά οι δεξιότητες που χτίζετε καθημερινά με κόπο στο γραφείο, μπορούν να σας βοηθήσουν να κατακτήσετε και τους ερωτικούς σας στόχους; Μπορεί να νιώθετε τόσο κουρασμένη στο τέλος της μέρας, που το μόνο που περνάει από το μυαλό σας να είναι να εξαφανίσετε ένα περιποιημένο burger και να βυθιστείτε στον καναπέ, ωστόσο έρευνες έχουν δείξει ότι η σεξουαλική επαφή μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε. Και το καλύτερο; Την επόμενη μέρα, θα επιστρέψετε στο γραφείο με ένα από τα πιο λαμπερά σας χαμόγελα.
Γραμμωμένοι κοιλιακοί …Δείξτε τους!
Μετά από ένα δύσκολο 8άωρο (10ωρο, 12ωρο…), μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις είναι ένα ζεστό, αναζωογονητικό μπάνιο. Γιατί δεν ζητάτε από τον σύντροφό σας να το ετοιμάσει για εσάς πριν γυρίσετε; Συνεχίστε με ένα χαλαρωτικό μασάζ, ζητώντας του να επιμείνει στην περιοχή γύρω από τον αφαλό σας.
Μη σας κάνει εντύπωση. Το συγκεκριμένο σημείο είναι μία από τις πιο ισχυρές ερωτογενείς ζώνες. Αφήστε τον να κάνει για λίγο τα μαγικά του και μόλις αρχίσετε να ερεθίζεστε, μπείτε κι εσείς στο παιχνίδι. Κινήστε κυκλικά τη λεκάνη σας, ακολουθώντας τον ρυθμό του. Θα φτάσετε πιο γρήγορα στο επιθυμητό αποτέλεσμα και θα τελειοποιήσετε και τους κοιλιακούς σας. Είναι το πιο αλάνθαστο φάρμακο για να ξεχάσετε reports, e-mails και συναδέλφους.
Sex Boxing
Ρίξτε μια κλωτσιά στο παρελθόν. Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο να συμφιλιώσετε την καριέρα με την προσωπική ζωή σας. Και τα πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμη πιο περίπλοκα αν μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον υπάρχει και ο πρώην σας. Αλλά, ό,τι έγινε, έγινε. Μην το αφήσετε να σας σταματήσει.
Έχετε κάθε δικαίωμα ν’ αναβαθμίσετε το ερωτικό σας βιογραφικό. Καταρχάς, πριν ανοίξετε πλώρη για την κατάκτηση νέων αρσενικών στόχων, πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό και, πάνω απ’ όλα, να βάλετε στο ράφι το παρελθόν. Αποφασιστικά και δραστικά. Όπως ένα καλό νοκ-άουτ! Λοιπόν, μην τεμπελιάζετε. Αρχίστε την εξάσκηση και βάλτε στόχο να δείχνετε καθημερινά ότι είστε μια ανανεωμένη γυναίκα.
Και φυσικά δεν εννοούμε να πιάσετε τον κάθε συνάδελφο προσωπικά και ν’ αρχίσετε να διαφημίζετε τις συναισθηματικές σας προσδοκίες. Αλλά η αυτοπεποίθηση και ο ελεύθερος αέρας που εκπέμπει μια διαθέσιμη γυναίκα θα φέρουν εκείνον σ’ εσάς.
Και όταν φτάσει η ώρα, πειραματιστείτε με συναισθήματα και σεξουαλικά τεχνάσματα που δεν είχατε ποτέ βιώσει με τον πρώην: Φαντασιώσεις που μέχρι τώρα δεν είχατε πραγματοποιήσει, διαφορετικές στάσεις, πρόστυχα λόγια που δεν είχατε προφέρει ποτέ ξανά… Το sex boxing, ήτοι το νοκ-άουτ του παρελθόντος, είναι η ευκαιρία να γνωρί
Keywords
Τυχαία Θέματα