Βασικός και στη θέση του ο Χριστοδουλόπουλος

13:04 10/2/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Φερέιρα σκοπεύει να τον τοποθετήσει πίσω από την επιθετική γραμμή...
Οι απουσίες του Λέτο και του Κουίνσι καθιστούν απαραίτητη την παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα
όμως θέλοντας να κερδίσει περισσότερα από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο σκοπεύει να τον τοποθετήσει και πίσω από τον επιθετικό.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προέρχεται από τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο που τον είχε αφήσει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο τελευταίο παιχνίδι των πράσινων με τον Λεβαδειακό, ο Φερέιρα τον χρησιμοποίησε για περίπου μισή ώρα.
Τώρα στο παιχνίδι με τους ακρίτες αναμένεται να είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στην ενδεκάδα μετά την αποθεραπεία του.
Χθες ο Πορτογάλος τεχνικός τον δοκίμασε στην αριστερή πλευρά για το πρώτο ημίχρονο, αλλά και πίσω από τον επιθετικό, τον Τοτσέ, εκεί που συνήθως αγωνίζεται ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού.
Οι σκέψεις του Πορτογάλος είναι λοιπόν να τοποθετήσει τον Λάζαρο πίσω από τον επιθετικό. Στην περίπτωση αυτή ο Ζέκα θα παραμείνει στο άκρο. Ο Κλέιτον μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ακραίος ή και ως επιθετικός σε ένα σύστημα που μοιάζει αρκετά με αυτό που είχε δοκιμάσει ο Φερέιρα στις αρχές της σεζόν.
Ο Καρνέζης θα είναι στην εστία. Στο δεξί άκρο, βάσει των όσων έδειξε χθες ο Φερέιρα θα αγωνιστεί ο Μαρίνος αντί του Βύντρα. Ο Σπυρόπουλος αριστερά. Κατσουράνης και Σιμάο στη μεσαία γραμμή.
Keywords
Τυχαία Θέματα