Βάζει δηλητήριο στο πρόσωπό της!

22:21 1/12/2011 - Πηγή: 24wro
Ακούγεται απίστευτο κι όμως για μία... Δούκισσα το δηλητήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία προσώπου.

Από τότε που η Kate Middleton έγινε κι επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, συμβουλεύεται την Camilla όσον αφορά στην περιποίηση της επιδερμίδας της.

Η Camilla είναι εδώ και χρόνια πελάτισσα της αισθητικού Deborah Mitchell, η οποία μάλιστα την περιποιείται συχνά πυκνά με μια θεραπεία από
δηλητήριο που προέρχεται από τσίμπημα μέλισσας -η επονομαζόμενη και lifting χωρίς νυστέρι ή οργανική εναλλακτική στο Botox- και κοστίζει £165 (γύρω στα 192 ευρώ).

Η Mitchell, βραβευμένη για τη σειρά καλλυντικών Heaven, επισκέπτεται τα παλάτια του Buckingham και του Highgrove προκειμένου να εφαρμόσει την ίδια θεραπεία και στην Kate.

«Η Deborah περιποιείται την Camilla εδώ και έξι χρόνια», σύμφωνα με πηγή του παλατιού. «Και όπως κάθε πελάτισσα που βρίσκει κάτι καλό, το έχει πει στις φίλες και τους συγγενείς της, μεταξύ αυτών και την Kate. Τώρα, η Mitchell επισκέπτεται τη βασιλική οικογένεια οπουδήποτε κατοικούν».

Η Kate κάνει την εν λόγω θεραπεία κατά τη διάρκεια διακριτικών επισκέψεων στο σπίτι της, αλλά δεν αγοράζει τα προϊόντα της Mitchell.
Keywords
Τυχαία Θέματα