Βέλγιο: Πήρε φόρα η Σταντάρ

10:05 21/4/2011 - Πηγή: 24wro
Με την αναμέτρηση της Σταντάρ Λιέγης εναντίον της Λόκερεν συνεχίζεται η 4η αγωνιστική...
των πλέι οφ του βελγικού πρωταθλήματος.

Το «Μορίς Ντουφράν» θα είναι γεμάτο αφού τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.


Σταντάρ Λιέγης: Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκονται  οι  γηπεδούχοι από την μέρα που ξεκίνησαν τα πλέι οφ. Για την ακρίβεια η αλματώδης βελτίωση της απόδοσης των παικτών της Σταντάρ ξεκίνησε λίγο πριν τελειώσει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Από την 1η αγωνιστική και το διπλό στην έδρα της πρωτοπόρου Άντερλεχτ  φάνηκε πως ο σύλλογος της Λιέγης είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα με την συνέχεια πάντως να είναι ανάλογη.


Νίκη επί της Γκένκ (2-1), νίκη και την περασμένη Κυριακή επί της Γάνδης με 3-1 πάλι εκτός έδρας. Μοιάζει και είναι ασταμάτητη και το μόνο που μπορεί να την κερδίσει είναι ο κακός της εαυτός.  Σήμερα δεν θα αγωνιστούν οι Ντεφούρ (μέσος), Λεγιέ (επιθετικός) και ο Σιριάκ που λείπει όμως μεγάλο χρονικό διάστημα.

Λόκερεν: Κανένας στο στρατόπεδο της Λόκερεν δε περιμένει από τους παίκτες της να πάρουν το πρωτάθλημα και έτσι το άγχος απουσιάζει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να η ομάδα να παίζει πιο απελευθερωμένα και να παίρνει βαθμούς  όπως αυτόν στην έδρα της Μπρίζ. Η «λευκή ισοπαλία» μπορεί να μην ήταν δίκαιο αφού οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι άθλημα δικαιοσύνης.


Οι «τρικολόρες» είχαν έρθει ισόπαλοι και την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας με τη Γάνδη με το σκορ να λήγει 1-1ενώ στην πρεμιέρα των πλέι οφ είχε ηττηθεί με 2-1 από τη Γκένκ. Στον σημερινό αγώνα δεν θα παίξει  ο Φεβάνγκ (μέσος) που παραμένει τραυματίας, μακροχρόνιοι οι υπόλοιποι απόντες.

 Στο ψαχνό: Με τα κέφια πουν έχει η Σταντάρ είναι επόμενο να την ακολουθήσουμε. Άσο από ημίχρονο (1.59, 10bet) και  over 2.5 γκολ (1.62, 10bet) οι επιλογές μας για τον συγκεκριμένο αγώνα.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα