Βγήκαν από τις τηβέννους τους οι συνήγοροι του Μπερλουσκόνι

23:21 27/1/2012 - Πηγή: 24wro
Διαμαρτυρήθηκαν επειδή δεν πήραν αναβολή, όπως είχαν ζητήσει...
Σε μια θεαματική διαμαρτυρία προχώρησαν οι δικηγόροι του πρώην ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κατά τη διάρκεια της δίκης για την υπόθεση «Ρούμπι-γκέιτ». Έβγαλαν τις τηβέννους τους και να εγκατέλειψαν την αίθουσα, αφού πρώτα όρισαν δυο αντικαταστάτες.

Η στάση αυτή των συνηγόρων υπεράσπισης του «Καβαλιέρε», Νικολό Γκεντίνι και Πιέρο Λόγκο, οφείλεται στην απόφαση των δικαστών να μην ικανοποιήσουν άμεσα το αίτημα που
πρόβαλαν κατά την αρχή της δικάσιμου.
Οι δυο δικηγόροι, είχαν ζητήσει να αναβληθεί η δικάσιμος της ερχόμενης Δευτέρας, αλλά και εκείνη της 10ης Φεβρουαρίου, διότι ο πρώην πρωθυπουργός τις ημέρες αυτές θα πρέπει να παρουσιαστεί ενώπιον άλλων δικαστικών για υποθέσεις που αφορούν αποκάλυψη απόρρητων πληροφοριών σχετικά με αγοραπωλησίες τραπεζών και την δωροδοκία του βρετανού δικηγόρου, Ντέιβιντ Μιλς.
Οι δικαστές της υπόθεσης Ρούμπι απάντησαν ότι θα μελετήσουν το αίτημα και θα απαντήσουν στο τέλος της δικάσιμου αλλά οι συνήγοροι του Μπερλουσκόνι αντέδρασαν κάνοντας λόγο για απαράδεκτη στάση και αποφάσισαν να εξέλθουν του δικαστικού μεγάρου.
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι δικηγόροι Γκεντίνι και Λόγκο ετοιμάζονται να ζητήσουν, με την σύμφωνη γνώμη του πελάτη τους, την αντικατάσταση των δικαστών που θα πρέπει να αποφανθούν σχετικά με την υπόθεση Μιλς.
Αιτία της κίνησης αυτής, θεωρείται ο αποκλεισμός τριών ονομάτων, από τον κατάλογο των μαρτύρων υπεράσπισης.
Keywords
Τυχαία Θέματα