Βραζιλία: Με κεκτημένη ταχύτητα η Κορίνθιανς

21:05 6/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η πρωτοπόρος Κορίνθιανς φιλοξενεί την Βάσκο Ντα Γκάμα …
στο σημαντικότερο ματς της πρώτης πράξης της 8ης αγωνιστικής του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.


ΑΒΑΙ – ΜΠΑΪΑ


Αβαΐ: Προσπαθώντας να βρει τον καλό της εαυτό η Αβαΐ αποκτά νέους παίκτες. Μόλις αυτή την εβδομάδα προστέθηκαν στο έμψυχο της υλικό οι γκολκίπερ Φελίπε και Ράφαελ Σάντος και ο κεντρικός αμυντικός Τιάγκο Σάλες. Είναι αμφίβολη η συμμετοχή όμως και των τριών και θα κριθεί από το …γραφειοκρατικό μέρος
της μεταγραφής τους.

Μπαΐα: Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Ρενέ Σιμόες έχει ήδη αποφασίσει για το ποιοι παίκτες θα ταξιδέψουν στη Φλοριανάπολις και ανάμεσα τους είναι και ο Τζόμπσον που κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων ….οφσάιντ σε βάρος του σ’ όλο το πρωτάθλημα. Αντίθετα απών θα είναι για μία ακόμα φορά ο λαβωμένος Κάρλος Αλμπέρτο.

Tips
•    Η γηπεδούχος δεν έχει ακόμα πετύχει νίκη στο πρωτάθλημα. Τελευταία της η επικράτηση κόντρα στη Σάο Πάολο στο  2ο ματς των προημιτελικών του Copa do Brasil. Έκτοτε έχει δώσει εννιά ματς και ο απολογισμός είναι έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες ενώ έχει δεχθεί 23 γκολ και πετύχει μόλις επτά.
•    Η Μπαΐα έχει νικήσει στα δύο τελευταία της εκτός έδρας ματς που είναι και οι μοναδικές της ως τώρα επιτυχίες στο πρωτάθλημα. Έχει πετύχει μόλις οκτώ γκολ ένα λιγότερο από όσα έχει δεχθεί.
•    Έχουν οκτώ φορές αναμετρηθεί στο παρελθόν αλλά είναι η πρώτη τους στην κορυφαία κατηγορία καθώς όλες οι προηγούμενες ήταν στην Β’ . Η Αβαΐ έχει τέσσερις νίκες έναντι δύο μόλις της αντιπάλου της ενώ τελευταία της φορά αναμετρήθηκαν το 2008 όταν η γηπεδούχος ανέβηκε στην Α’ κατηγορία και η Μπαΐα υποβιβάστηκε στη Γ’ με αμφότερες να έχουν από μία νίκη τη σεζόν εκείνη.

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ- ΑΤΛΕ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Ιντερνάσιοναλ : Η ομάδα του Ρομπέρτο Φαλκάο πέτυχε δύο διαδοχικές νίκες για πρώτη φορά εφέτος και μάλιστα με επιβλητικές τεσσάρες και σύμφωνα με τον αμυντικό της Νέι ο πρώην διεθνής μέσος έχει αρχίσει να δείχνει την αξία του στον πάγκο της Ιντερνάσοναλ. Θα απουσιάσει ο  νεαρός σταρ Όσκαρ λόγω υποχρεώσεων με την εθνική κάτω των 20 της Βραζιλίας ενώ ο μέσος Αντρεζίνιο δίνει μάχη με το χρόνο για να μπορέσει να δώσει το «παρών» καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Ατλέτικο Παραναένσε: Παραμένει δίχως προπονητή εδώ και δύο εβδομάδες με τον Νέους ως υπηρεσιακό στο διάστημα αυτό και τον πρόσφατα απολυθέντα από την Γκρέμιο Ρενάτο Πορταλούπι καθώς και τον Ντιέγκο Αγκίρε της εφετινής φιναλίστ του Κόπα Λιμπερταδόρες Πενιαρόλ να είναι βασικοί υποψήφιοι για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Tips

•    H γηπεδούχος είναι αήττητη στα τελευταία της πέντε ματς διάστημα στο οποίο έχει πετύχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.
•    Μόλις δύο γκολ έχει πετύχει η φιλοξενούμενη ομάδα ως τώρα και έχει δεχθεί 13.
•    Στις 21 προηγούμενες τους αναμετρήσεις η Ιντερνάσιοναλ έχει 10 νίκες έναντι 7 της αντιπάλου τ
Keywords
Τυχαία Θέματα