Βρέθηκε σώα 15χρονη στη Λεμεσό, ύστερα από είκοσι μέρες απουσίας

16:57 18/8/2012 - Πηγή: 24wro
Αίσιο τέλος είχε και αυτή τη φορά η...
περίπτωση 15χρονης από τη Γεωργία, της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί τις τελευταίες 20 μέρες. Η κινητοποίηση της Αστυνομίας, μετά από αξιολόγηση κάποιων...
πληροφοριών που είχαν δοθεί από πολίτες, είχε ως αποτέλεσμα να εντοπισθεί η ανήλικη και να διαπιστωθεί ότι ήταν καλά στην υγεία της.

Η μικρή, αφού είχαν δοθεί προχθές τα στοιχεία και η φωτογραφία της στη δημοσιότητα, έγινε αντιληπτή από πολίτες, να περιφέρεται αργά το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Αγίας Φύλας. Περιπολικό που κινήθηκε στην περιοχή, τη βρήκε μόνη της στον δρόμο και την
παρέλαβε. Σε ερώτηση των αστυνομικών πού βρισκόταν όλες αυτές τις μέρες της εξαφάνισής της, η μικρή απάντησε ότι τη φιλοξενούσαν διάφορες φίλες της.

Να σημειωθεί ότι η 15χρονη, η οποία διαμένει με την οικογένειά της μόνιμα στη Λεμεσό, δεν είναι η πρώτη φορά που εγκαταλείπει το σπίτι της. Κι αυτό, όπως προκύπτει μέσα από στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία, είναι αποτέλεσμα των συχνών προστριβών που δημιουργούνται ανάμεσα στη μικρή και τους γονείς της.

Λόγω ακριβώς των συχνών προστριβών στην οικογένεια και της συνεχούς τάσης φυγής της 15χρονης, το Γραφείο Ευημερίας την είχε οδηγήσει προσωρινά σε ανάδοχη οικογένεια όπου παρέμεινε μέχρι τις 23 Ιουλίου. Με την επιστροφή όμως στο σπίτι, η μικρή επέλεξε και πάλι την εγκατάλειψη της οικογενειακής στέγης. Κάτι που κράτησε από τις 30 Ιουλίου μέχρι προχθές το βράδυ που βρέθηκε. Και αυτή τη φορά όμως, αρνήθηκε να επιστρέψει στο σπίτι της, επικαλούμενη την άσχημη συμπεριφορά των γονιών της. Έτσι ζητήθηκε και πάλι η συνδρομή του Γραφείου Ευημερίας που ανέλαβε εκ νέου τον χειρισμό της υπόθεσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα